Novica

Preklopite na varno, hitro in enostavno bančno poslovanje s prenovljeno mobilno banko Link m

Preklopite na varno, hitro in enostavno bančno poslovanje s prenovljeno mobilno banko Link m

Aplikacija Link m je napredna mobilna banka Gorenjske banke, ki ponuja sodoben način bančnega poslovanja. Na voljo je tako za uporabnike Android kot IOS sistemov.

 

Bančno poslovanje je z Link m enostavno, saj mobilna banka ni vezana na odpiralni čas poslovalnic. Svoje finance lahko urejate kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan. Stopite v korak s časom in digitalizirajte svoje bančno poslovanje.

 

Nič več čakanja v vrsti za plačilo položnic

Z mobilno banko Link m lahko v vsakem trenutku opravljate enostavna plačila. S funkcionalnostjo »QR UPN plačilo« bo vaše bančno poslovanje postalo še bolj varno in hitro, saj vam uporaba QR kode s slikanjem omogoča avtomatski prepis vseh podatkov s položnice. S tem se izognete tudi vnosu napačnih podatkov. Z Link m pridobite popoln nadzor nad svojimi plačilnimi karticami, sistematičen pregled varčevanj in depozitov ter kreditov.

Kako aktiviram Link m?


Uporabnik napredne mobilne banke postanete v nekaj preprostih korakih. Aktivacijo aplikacije uredite v spletni banki LINK, lahko pa se oglasite v bližnji poslovalnici Gorenjske banke, kjer vam bodo aplikacijo z veseljem aktivirali bančni svetovalci. Če mobilno banko želite aktivirati sami in potrebujete pomoč, nas pokličite na 04 208 43 12.

Prejšnja novica  
01.10.2019

Še hitrejša plačila do 25 €

S prihodom jeseni pozdravljamo novo spremembo brezstičnega plačevanja brez avtentikacije, ki dviguje mejni znesek iz sedanjih 15 € na 25 €.

več
Naslednja novica  
24.10.2019

Vlagajte s 50 % nižjimi vstopnimi stroški

Do konca novembra ujemite posebno priložnost za začetek varčevanja ali dodatna vplačila in izkoristite 50 % nižje vstopne stroške za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.