Novica

Del naše ekipe odslej posluje v prostorih Dunajske vertikale na Dunajski 152 v Ljubljani

Del naše ekipe odslej posluje v prostorih Dunajske vertikale na Dunajski 152 v Ljubljani

V prostore Dunajske vertikale v Ljubljani smo preselili oddelek, ki opravlja bančne posle za podjetja, podjetnike in zasebnike s področja osrednje Slovenije, ter oddelek za odkup terjatev oziroma faktoring. Telefonske številke ostajajo enake.


Že danes veliko večino poslovnih strank Gorenjske banke sestavljajo podjetja in podjetniki iz Ljubljane in okolice, v prihodnje jih bo še več. In čeravno so bančni svetovalci praviloma tisti, ki obiščejo partnerja in ne obratno, to ni vselej mogoče niti ni vselej smiselno. V takšnih primerih je dobrodošlo, da je lokacija strankam poznana, predvsem pa jim je čim lažje dostopna. Tako imenovana Dunajska vertikala te odlike ima.
 

Tja smo zato preselili ljubljanski oddelek Gorenjske banke za poslovanje s podjetji, podjetniki in zasebniki, ki je bil doslej lociran v centru Ljubljane, na Dalmatinovi ulici 4. Po novem tam ostaja le še bančna poslovalnica za urejanje zasebnih bančnih poslov, medtem ko so storitve poslovnega bančništva pravnim osebam, zasebnikom in podjetnikom na voljo na dostopnejši Dunajski cesti 152.  
 

Na Dunajsko cesto 152 v Ljubljano pa se je iz Kranja preselila tudi ekipa, ki v Gorenjski banki pokriva področje odkupa terjatev. Tudi v tem primeru je menjavo lokacije narekovala kompleksnost in hitra rast poslov. 

 

Telefonske številke, e-poštni naslovi in vsi ostali kontaktni podatki, razen naslova, ostajajo enaki.

 

--------------------------------------------------------------------------------
 

► Gorenjska banka d.d., Kranj Gorenjska banka d.d., Kranj

► Poslovanje s podjetji

     Oddelek Ljubljana

Faktoring

Dunajska cesta 152, Ljubljana 

Dunajska cesta 152, Ljubljana

► T: 04 20 84 541 T: 04 20 84 262

 

Prejšnja novica  
21.12.2017

Obvestilo glede kupovanja, hrambe in vlaganja v virtualne valute

Odbor za finančno stabilnost (OFS) uporabnike opozarja na tveganja, ki so jim izpostavljeni, če kupujejo, hranijo ali vlagajo v virtualne valute.

več
Naslednja novica  
30.01.2018

Andrej Andoljšek konec marca zaključuje mandat predsednika uprave Gorenjske banke

Nadzorni svet Gorenjske banke je na seji dne 29. 01. 2018 obravnaval in tudi potrdil pobudo Andreja Andoljška, predsednika uprave Gorenjske banke, za predčasni zaključek mandata in sporazumno prekinitev delovnega razmerja.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

OSEBNI BANČNI PAKETI
PREPROSTO. PREGLEDNO. BREZ PRESENEČENJ.
še danes

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate, smo zajeli v štiri različne pakete. Preverite, kateri vam najbolj ustreza.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.