Novica

Gorenjska banka sponzorsko podprla teniški turnir - Slovenija Open 2019 v Portorožu

Gorenjska banka sponzorsko podprla teniški turnir - Slovenija Open 2019 v Portorožu

Najodmevnejšo teniško prireditev v Sloveniji je podprla tudi Gorenjska banka, ki petim obiskovalcem poslovalnice v Kopru, ki bodo do 14. avgusta obiskali poslovalnico, podari po dve vstopnici.

 

ATP Challenger turnir - Slovenia Open 2019 profesionalni moški ATP turnir, na katerem bo nastopalo prek 70 teniških igralcev iz 20 različnih držav. Poleg močne mednarodne konkurence bosta prireditev zaznamovala nastopa, trenutno dveh najboljših slovenskih tenisačev Aljaža Bedeneta in Blaža Role.

 

Gorenjska banka se želi s tovrstnim sodelovanjem pokazati kot vseslovenska banka, ki prisluhne potrebam lokalnega okolja v katerem deluje. Banka je namreč aprila v Kopru na Cesti Zore Perello – Godina 2, odprla svoje svetovalno mesto in je tudi to korak k prepoznavnosti na obali. Sicer pa stranke na novem negotovinskem svetovalnem mestu lahko v neposredni komunikaciji z izkušenim bančnim svetovalcem hitro in enostavno opravijo vse negotovinske bančne storitve (odpiranje računov, sklepanje depozita, naročanje kartic, elektronske banke link, svetovanje in odobravanje  potrošniških in stanovanjskih  kreditov, odobravanje  limitov na osebnem računu...).

Prejšnja novica  
16.07.2019

Na FOV z ugodnimi posojili Gorenjske banke

Vsi, ki se v študijskem letu 2019/20 vpisujete na Fakulteto za organizacijske vede, si pri plačilu šolnine lahko pomagate z ugodnimi posojili, ki smo jih posebej za to pripravili v Gorenjski banki.

več
Naslednja novica  
05.09.2019

Slavnostni prevzem novega CTG aparata

V Jeseniški porodnišnici so v uporabo predali nov telemetrični CTG aparat, ki je bil kupljen s pomočjo donacije Gorenjske banke.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.