Novica

Spreminjamo Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike

Spreminjamo Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike

Spremembe tarife veljajo od 1. julija 2021 dalje

 

Skladno s 96. členom Zakona o plačilnih storitvah, storitvah izdajanja elektronskega denarja in plačilnih sistemih (ZPlaSSIED) bomo v Gorenjski banki s  1. julijem 2021 spremenili Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike.

 

Vsebinsko spreminjamo točke:

  • Izvršitev sodnih sklepov, sklepov FURS in drugih organov ter izvršnic za fizične osebe, kjer umikamo določilo, da se nadomestilo občanu zaračuna samo ob dejanski izvršitvi,
  • Vplačila potrošnikov s plačilnim nalogom na bančnem okencu ali bankomatu na TRR pravnih oseb ali na osebne račune potrošnikov pri drugih bankah ter čezmejnih in kreditnih plačilih do vključno 50.000 EUR, kjer umikamo določilo, da cena s popustom za upokojence velja tudi za gotovinska plačila in
  • Dvigi gotovine z debetno kartico na bankomatu druge banke v Republiki Sloveniji, kjer dodajamo določilo, da to velja tudi za POS terminale, kjer je to omogočeno.

 

Predlog sprememb lahko najdete na vseh bančnih okencih in na tej povezavi. Obstoječo tarifo nadomestil najdete tukaj. 

Prejšnja novica  
22.04.2021

Gorenjska banka predstavlja nove plačilne kartice

V Gorenjski banki smo prenovili kartično poslovanje in za vas oblikovali nove plačilne kartice Mastercard, ki bodo nadomestile vaše obstoječe Activa Maestro kot tudi Mastercard kartice.

več
Naslednja novica  
03.05.2021

Menjava bankomatov in omejeno delovanje storitev

Zaradi prenove kartičnega poslovanja in menjave procesnega partnerja, postopoma izvajamo menjavo vseh bankomatov Gorenjske banke.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.