Novica

S 1.10.2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

S 1.10.2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

Skladno s 96. členom Zakona o plačilnih storitvah vas obveščamo, da bomo dopolnili dokument pravnega okvirja za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava.

 

 

V Tarifi nadomestil za plačilne storitve za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava (verzija R-PS-7.25) spreminjamo nadomestila pri poslovnih karticah Activa Maestro in Activa Mastercard (ukinitev nekaterih nadomestil, uvedba nekaj novih nadomestil, sprememba v opisu nekaterih nadomestil).

 

Aktualno tarifo nadomestil najdete na tej povezavi (CENIK - POSLOVNO), dokument s predlogom sprememb pa vam je na voljo v vseh naših poslovalnicah ter v spodnjem pdf dokumentu.

 

tarifa nadomestil za plačilne storitve za pravne osebe (od 1.10.2018)

Prejšnja novica  
31.07.2018

S 1.8.2018 in 1.10.2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

Skladno s 85. členom Zakona o plačilnih storitvah in sistemih vas obveščamo, da bomo v Gorenjski banki dopolnili Dokument z informacijami o nadomestilih, ki je Sestavni del Splošnih pogojev o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike in sicer v delih.

več
Naslednja novica  
05.09.2018

Pridružite se nam na konferenci ZPFS v Portorožu!

Tradicionalna letna Konferenca Združenja poslovnih finančnikov, namenjena je pregledu najbolj aktualnih tematik s področja poslovnih financ, bo letos v Portorožu na sporedu 13. in 14. septembra.

več
Preberite tudi  
05.07.2016

GBToken - mobilna aplikacija za varne spletne nakupe

Kot prva med slovenskimi bankami je Gorenjska banka včeraj svojim komitentom v uporabo ponudila nov način avtentikacije nakupa v varnih spletnih trgovinah.

več
 
15.06.2018

Na FOV z ugodnimi posojili Gorenjske banke

Vsi, ki se v študijskem letu 2018/19 vpisujete na Fakulteto za organizacijske vede, si pri plačilu šolnine lahko pomagate z ugodnimi posojili, ki smo jih posebej za to pripravili v Gorenjski banki.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.