Novica

S 1.10.2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

S 1.10.2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

Skladno s 96. členom Zakona o plačilnih storitvah vas obveščamo, da bomo dopolnili dokument pravnega okvirja za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava.

 

 

V Tarifi nadomestil za plačilne storitve za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava (verzija R-PS-7.25) spreminjamo nadomestila pri poslovnih karticah Activa Maestro in Activa Mastercard (ukinitev nekaterih nadomestil, uvedba nekaj novih nadomestil, sprememba v opisu nekaterih nadomestil).

 

Aktualno tarifo nadomestil najdete na tej povezavi (CENIK - POSLOVNO), dokument s predlogom sprememb pa vam je na voljo v vseh naših poslovalnicah ter v spodnjem pdf dokumentu.

 

tarifa nadomestil za plačilne storitve za pravne osebe (od 1.10.2018)

Prejšnja novica  
31.07.2018

S 1.8.2018 in 1.10.2018 spreminjamo dokument z informacijami o nadomestilih

Skladno s 85. členom Zakona o plačilnih storitvah in sistemih vas obveščamo, da bomo v Gorenjski banki dopolnili Dokument z informacijami o nadomestilih, ki je Sestavni del Splošnih pogojev o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike in sicer v delih.

več
Naslednja novica  
05.09.2018

Pridružite se nam na konferenci ZPFS v Portorožu!

Tradicionalna letna Konferenca Združenja poslovnih finančnikov, namenjena je pregledu najbolj aktualnih tematik s področja poslovnih financ, bo letos v Portorožu na sporedu 13. in 14. septembra.

več
Preberite tudi  
05.07.2016

GBToken - mobilna aplikacija za varne spletne nakupe

Kot prva med slovenskimi bankami je Gorenjska banka včeraj svojim komitentom v uporabo ponudila nov način avtentikacije nakupa v varnih spletnih trgovinah.

več
 
15.06.2018

Na FOV z ugodnimi posojili Gorenjske banke

Vsi, ki se v študijskem letu 2018/19 vpisujete na Fakulteto za organizacijske vede, si pri plačilu šolnine lahko pomagate z ugodnimi posojili, ki smo jih posebej za to pripravili v Gorenjski banki.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

OSEBNI BANČNI PAKETI
PREPROSTO. PREGLEDNO. BREZ PRESENEČENJ.
še danes

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate, smo zajeli v štiri različne pakete. Preverite, kateri vam najbolj ustreza.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.