Novica

Sprememba splošnih pogojev o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike

Sprememba splošnih pogojev o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike

S 1. januarjem 2021 spreminjamo Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike

 

Skladno s 96. členom Zakona o plačilnih storitvah, storitvah izdajanja elektronskega denarja in plačilnih sistemih (ZPlaSSIED) bomo v Gorenjski banki s 1. januarjem 2021 spremenili Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike.

 

SPREMEMBE SO SLEDEČE:

 

  •  pri SUPER paketnem osebnem računu spreminjamo neomejeno število plačil SEPA direktnih obremenitev (trajnikov), v 5 x mesečno brezplačno,
  •  pri TOP paketnem osebnem računu spreminjamo neomejeno število plačil UPN na bančnem okencu, v 3 x mesečno brezplačno.

 

Spremembe splošnih pogojev o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike, ki pričnejo veljati 1.1.2021 si lahko ogledate na tej povezavi

Prejšnja novica  
29.10.2020

Spremenjen delovni čas poslovanja

Za preprečevanje širjenja virusa vam svetujemo, da se v čim večji možni meri izognite možnosti okužbe tudi pri nujnih bančnih opravilih.

več
Naslednja novica  
12.11.2020

Kako s faktoringom izboljšati bilančno oceno?

Ob koncu posameznega kvartala podjetja pripravljajo računovodska poročila, kot so bilanca stanja in izkaz poslovnega izida.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.