Novica

Spreminjamo Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike

Spreminjamo Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike

Spremembe pričnejo veljati s 30.3.2021

 

Skladno s 96. členom Zakona o plačilnih storitvah, storitvah izdajanja elektronskega denarja in plačilnih sistemih (ZPlaSSIED) bomo v Gorenjski banki s 30. marcem 2021 spremenili Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike.

 

Vsebinsko spreminjamo točko SMS sporočilo o opravljenih transakcijah z Activa-Maestro in/ali Activa-Mastercard kartico, kjer ukinjamo možnost zaračunavanja omenjene tarifne postavke le v primeru, da je bilo na podlagi opravljene transakcije omenjeno SMS sporočilo poslano. Omenjeno tarifno postavko bomo torej zaračunavali vsem komitentom, ki bodo imeli storitev SMS sporočilo o opravljenih transakcijah vklopljeno.

 

Trenutno veljavno Tarifo nadomestil za plačilne storitve za potrošnike najdete na tej povezavi, spremembe pa si lahko ogledate tule. Obe tarifi sta na voljo tudi v vseh poslovalnicah Gorenjske banke na bančnih okencih. 

Prejšnja novica  
21.01.2021

Prenehanje gotovinskega poslovanja z določenimi tujimi valutami

Gorenjska banka z dnem, 27. 1. 2021, ukinja gotovinsko poslovanje z določenimi tujimi valutami, in sicer DKK, NOK, SEK, PLN.

več
Naslednja novica  
01.02.2021

Vlagajte s 50% nižjimi vstopnimi stroški do 15. 4. 2021

Novo leto je odličen čas za razmislek o plemenitenju vaših finančnih sredstev.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.