Novica

Gorenjska banka in AIK Banka predstavili svoje storitve za podjetja pri poslovanju s Srbijo

Gorenjska banka in AIK Banka predstavili svoje storitve za podjetja pri poslovanju s Srbijo

Gospodarska zbornica Slovenije jev sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in pod pokroviteljstvom Gorenjske banke 1.6.2019 organizirala strokovni seminar o različnih vidikih podpore in storitev za poslovanje slovenskih podjetij s Srbijo.


Na seminarju sta svoje storitve na slovenskem in srbskem trgu predstavili tudi Gorenjska banka in AIK Banka. Vsebinsko zanimiv in bogat dogodek je obravnaval številna področja podpore in storitev, in sicer bančno-finančnega(Gorenjska Banka, AIK Banka, SID Banka), vidike ekonomske diplomacije (Ministrstvo za zunanje zadeve RS), zborničnega (GZS, Gospodarska zbornica Srbije) ter možnosti sodelovanja s poslovnimi klubi (SPK, BASS).

Seminarja se je udeležilo več kot 50 predstavnikov slovenskih podjetij, ki poslujejo na srbskem tržišču ali načrtujejo investicije in poslovanje v Srbiji. Uvodni prestavitvi so sledili dvostranski pogovori B2B, kjer sta ga. Vanja Jeraj, direktorica Projektnega financiranja in mednarodnega poslovanja pri Gorenjski banki in g. Periša Ivanović, svetovalec uprave AIK Banke, zainteresiranim podjetjem posredovala dodatne informacije o finančnih storitvah, ki jih banki nudita podjetjem pri poslovanju v Srbiji. 

Prejšnja novica  
14.06.2019

Omogočimo brezskrbno poletje otrokom iz socialno ogroženih družin

Zveza nogometnih sodnikov Slovenije že nekaj let sodeluje z letoviščem Debeli rtič, kjer vsako leto počitnikujejo otroci iz socialno ogroženih družin. Z današnjim dnem so sodniki s pomočjo Gorenjske banke že opravili donacijo Rdečemu križu Slovenije.

več
Naslednja novica  
05.07.2019

GB Leasing tudi s poslovno enoto v Novem mestu

Najem finančnega leasinga za nakup vozila ali stroja za namen izvajanja dejavnosti je danes zelo pogosta oblika financiranja, katere letni obseg v Sloveniji presega milijardo evrov. V primeru financiranja nakupa vozil pa je to celo pogostejši način financ

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.