Novica

Vlagajte s 50 % nižjimi vstopnimi stroški

Vlagajte s 50 % nižjimi vstopnimi stroški

Do konca marca ujemite posebno priložnost za začetek varčevanja ali dodatna vplačila in izkoristite 50 % nižje vstopne stroške za enkratna vplačila v izbrane Triglav vzajemne sklade.

 

Zdaj je pravi čas za vlaganje

 

Izkoristite posebno ugodnost za začetek varčevanja ali vaša dodatna vplačila. Izkoristite 50 % znižane vstopne stroške za enkratna vplačila v tri izbrane Triglav vzajemne sklade (Triglav Top Brands, Triglav Renta in Triglav Obvezniški).

 

Triglav Top brands

 

  • Izvirna naložbena strategija, ki vlagateljem omogoča doseganje ustrezne razpršenosti in hkrati zagotavlja zelo dobro razmerje med pričakovano donosnostjo in tveganjem.
  • Naložbe so usmerjene v prepoznavna svetovna podjetja, ki so kapitalsko močna, visoko likvidna, imajo izgrajene vrhunske poslovne modele, jasno strategijo razvoja, potencial dolgoročne rasti in izplačujejo nadpovprečne dividende.
  • Močne blagovne znamke izkazujejo dolgoročno stabilno in hitrejšo rast prihodkov ter boljšo dobičkonosnost, zato pomenijo manjše finančno tveganje.

 

Triglav Renta

 

  • ​Sklad uravnoteženo razporeja sredstva med delnice in obveznice. To omogoča nižjo nihajnost sklada. Sklad je z naložbami globalno razpršen s čimer se še dodatno znižujejo tveganja.
  • Delniški del portfelja je razpršen med največja svetovna podjetja, kar skladu daje potencial dolgoročne rasti. Obvezniški del portfelja pa je osredotočen predvsem na evropske državne in podjetniške obveznice, kar skladu daje varnost in znižuje nihajnost.

 

Triglav Obvezniški

 

Triglav Obvezniški se uvršča med nižje tvegane vzajemne sklade. Dejavniki tveganja so povezani s splošnim gospodarskim položajem in z razmerami na trgu dolžniških vrednostnih papirjev v Sloveniji in tujini – predvsem v Evropi.

 

Akcija: 50 % nižji vstopni stroški do 31. 3. 2020

 

Izkoristite ugodnost za vplačila v vzajemne sklade Triglav Top Brands, Triglav Renta in Triglav Obvezniški, ki velja do 31. 3. 2020. Akcija vključuje tudi obstoječe vlagatelje, ki jim je s 50 % nižjimi vstopnimi stroški omogočena priložnost za dopolnitev in prilagoditev naložbenih portfeljev, dodatna razpršitev sredstev in s tem znižanje naložbenega tveganja.

 

 

Gorenjska banka sicer omogoča varčevanje v 17 vzajemnih skladih in 6 naložbenih kombinacijah Triglav Skladov. Zanje se je mogoče dogovoriti v kateri koli naši poslovalnici.  Pokličite na 04 20 84 560 in oplemenitite svojo prihodnost še danes.

Prejšnja novica  
18.12.2019

Praznični delovni čas poslovalnic

Poslovalnice Gorenjske banke bodo na oba predpraznična decembrska torka, 24. in 31. decembra, poslovale do 12.ure. Center za podporo uporabnikom bo dosegljiv do 16.00 ure. Izvajanje plačilnega prometa ostane nespremenjeno.

več
Naslednja novica  
11.02.2020

DNEVI ODPRTIH VRAT ZAVAROVALNICE TRIGLAV

Finančna varnost je pomembna, zato je smiselno, da vselej, ko je to mogoče, vnaprej poskrbite zanjo.

več
Preberite tudi  
01.09.2016

Vpisujemo Triglav sklade in naložbene kombinacije

Gorenjska banka po novem omogoča tudi varčevanje v 17 vzajemnih skladih in 6 naložbenih kombinacijah Triglav. Zanje se je mogoče dogovoriti v kateri koli poslovalnici.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.