Novica

Vlagajte s 50 % nižjimi vstopnimi stroški

Vlagajte s 50 % nižjimi vstopnimi stroški

Do konca novembra ujemite posebno priložnost za začetek varčevanja ali dodatna vplačila in izkoristite 50 % nižje vstopne stroške za enkratna vplačila v vse Triglav vzajemne sklade.

 

Gorenjska banka omogoča varčevanje v 17 vzajemnih skladih in 6 naložbenih kombinacijah Triglav Skladov. Zanje se je mogoče dogovoriti v kateri koli naši poslovalnici. 

 

Naložba, pisana na kožo


Depoziti so sicer še vedno zelo priljubljena naložba, zaradi izrazito nizkih obrestnih mer pa za svoje prihranke vse pogosteje iščemo alternativne naložbene možnosti. 
V Gorenjski banki zato lahko uresničite naložbo, ki vam bo kar v največji meri pisana na kožo. Triglav Skladi namreč upravljajo različne vzajemne sklade, vsak posamezni sklad pa zadovoljuje pričakovanja določenega tipa vlagateljev. Podobno velja za naložbene kombinacije, ki so izvrstno orodje za razpršitev sredstev glede na to, kakšen tip vlagatelja ste. 

17 vzajemnih skladov in 6 naložbenih kombinacij 


V obdobju izjemno nizkih obrestnih mer, ko je marsikje po svetu treba za varnost celo plačati, je naložba v sklade ali kombinacije Triglav izvrstna priložnost za plemenitenje sredstev.  17 vzajemnih skladov oziroma 6 naložbenih kombinacij namreč lahko zadovolji pričakovanja izjemno širokega spektra vlagateljev - od najbolj konzervativnih do najbolj drznih. 
 

Akcija: 50% nižji vstopni stroški do 30. 11. 2019

 

Izkoristite ugodnost za vplačila v vse Triglav vzajemne sklade, ki velja do 30. 11. 2019. Akcija vključuje tudi obstoječe vlagatelje, ki jim je s 50 % nižjimi vstopnimi stroški omogočena priložnost za dopolnitev in prilagoditev naložbenih portfeljev, dodatna razpršitev sredstev in s tem znižanje naložbenega tveganja.

 

Kliknite za več informacij ali pokličite na 04 20 84 560 in oplemenitite svojo prihodnost še danes.

Prejšnja novica  
22.10.2019

Preklopite na varno, hitro in enostavno bančno poslovanje s prenovljeno mobilno banko Link m

Aplikacija Link m je napredna mobilna banka Gorenjske banke, ki ponuja sodoben način bančnega poslovanja. Na voljo je tako za uporabnike Android kot IOS sistemov.

več
Naslednja novica  
29.10.2019

S 1. januarjem 2020 spreminjamo Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike

Skladno s 96. členom Zakona o plačilnih storitvah, storitvah izdajanja elektronskega denarja in plačilnih sistemih (ZPlaSSIED) bomo v Gorenjski banki spremenili Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev za potrošnike.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.