Novica

Tudi mi smo čistili Kranj!

Tudi mi smo čistili Kranj!

V največji čistilni akciji na Gorenjskem je letos sodelovalo prek štiri tisoč prostovoljcev, ki so bili razporejeni v 43 čistilnih ekip. Med njimi je bila tudi ekipa Gorenjske banke.

 

Gorenjska banka je kranjske tabornike pri izvedbi čistilne akcije finančno podprla že nekajkrat prej, letos pa se je v akcijo vključila tudi aktivno - pri čiščenju Kranja so namreč sodelovali tudi zaposleni banke. 
 

"Nikomur od nas ni bilo težko zavihati rokavov! Nenazadnje je Kranj tudi naše mesto, zato nam še zdaleč ni vseeno, kakšno je. Zelo veseli bomo, če bodo našemu zgledu prihodnje leto sledila tudi druga družbeno odgovorna podjetja s Kranja in okolice", je povedal Klemen Jenko, vodja bančne poslovalnice Savski otok in dolgoletni tabornik, ki je vodil "čistilno ekipo" Gorenjske banke.  
 

Gorenjska banka je svojo trajnostno zgodbo, ki ima v njeni razvojni strategiji pomembno mesto, začela pri zaposlenih. Sleherni med njimi tako prevzema svoj del odgovornosti za to, da trajnostne premike najprej generira pri sebi, nato v Gorenjski banki, v njenem ožjem okolju in posledično v širši družbi. 
 

Da takšna naravnost ni le načelna in da Gorenjska banka svojo takšno zavezo jemlje resno, se je pokazalo tudi ob čistilni akciji, kjer so se zaposleni vnovič dokazali kot odgovorni in verodostojni posamezniki, ki govorijo to, kar mislijo in delajo to, kar govorijo.

Prejšnja novica  
01.03.2016

Prenovljena spletna banka za podjetja

Link c, spletno banko za podjetja, smo temeljito posodobili. Pri tem smo upoštevali najvišje standarde varnosti. Poskrbeli smo za večjo preglednost. Dodali smo nove funkcionalnosti in posodobili izgled.

več
Naslednja novica  
05.04.2016

Banka Slovenije: Gorenjska banka odpravila potencialni notranji kapitalski primanjkljaj

Danes je Gorenjska banka prejela Odločbo, s katero Banka Slovenije ugotavlja, da so bile kršitve, ugotovljene v Odredbi z dne 26. februarja lani, odpravljene.

več
Preberite tudi  
30.11.2015

Defibrilator odslej dostopen tudi v osrednji poslovalnici Gorenjske banke

Odslej je avtomatski zunanji defibrilator oziroma naprava AED, ki z električnim sunkom lahko ponovno požene srce, nameščena tudi na zunanji strani poslovalnice na Bleiweisovi cesti 1 v Kranju, poleg bankomata. Javnosti je dostopna 24 ur na dan.

več
 
13.07.2016

Gorenjska banka na Nočni 10ki.

Preteklo soboto so Bled preplavili tekači. Tri tisoč jih je teklo na jubilejni, deseti izvedbi nočnega teka, ki ga je tudi tokrat odlično organizirala izkušena ekipa Vitezov dobrega teka. Gorenjska banka je bila letos eden izmed glavnih sponzorjev.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.