Novica

Z bančnim paketom do nižjih stroškov

Z bančnim paketom do nižjih stroškov

Ste kdaj že izračunali vse stroške za bančne storitve, ki jih opravite tekom meseca?

 

Stroški vodenja računa, dvigi na bankomatu, provizija za plačilo položnic, nadomestilo za uporabo spletne in mobilne banke… ko seštejete vse skupaj, lahko hitro ugotovite, da za svoje bančno poslovanje potrošite kar nekaj denarja po nepotrebnem.

 

Previsokim mesečnim stroškom vašega bančnega poslovanja se lahko enostavno izognete z bančnim paketom. Takšen način poslovanja je še posebej priročen, ko se odpravljate na počitnice, saj lahko nujne bančne posle opravite kar preko spletne ali mobilne banke, Link in Link m, katerih uporaba je za imetnike paketov brezplačna.

 

Za enotno mesečno ceno vam v Gorenjski banki nudimo različne bančne pakete, vi morate le izbrati takšnega, ki vam je pisan na kožo. Za nove komitente je odločitev za sklenitev kateregakoli bančnega paketa TOP, SUPER, STANDARD ali MINI še toliko lažja, saj prve tri mesece ne plačajo stroškov vodenja.

 

Storitve, ki jih vi najbolj potrebujete.

Izbirate lahko med 4 paketi, ki ustrezajo različnim življenjskim slogom. V paketih so zajete plačilne storitve, ki jih vi najpogosteje uporabljate in najbolj potrebujete.

 

Boljši nadzor nad mesečnimi stroški za bančne storitve.

Za vse storitve v izbranem paketu plačate enotno mesečno ceno. Ta je opazno nižja kot če bi plačevali vsako storitev posebej. Sklenitev paketa vam nudi številne ugodnosti pri uporabi ostalih bančnih storitev.

 

Enostavna in brezplačna zamenjava banke.

Brez skrbi, vse uredimo mi. Poskrbimo za ukinitev računa pri prejšnji banki in prenos sredstev, direktnih bremenitev ter trajnih nalogov na vaš novi bančni račun. Uredimo vse potrebno z vašim delodajalcem.

 

Vlogo za otvoritev osebnega bančnega paketa lahko enostavno in hitro izpolnite kar takoj, preko spletne strani Gorenjske banke. Pripravili in uredili bomo vso potrebno dokumentacijo, da lahko vi še naprej brezskrbno uživate v poletju.

Prejšnja novica  
28.07.2020

Nov, sodobnejši način vstopa v mobilno banko Link m

V Gorenjski banki smo nadgradili našo mobilno banko Link m.

več
Naslednja novica  
10.08.2020

Bodite previdni - pojavljajo se poskusi zlorabe kreditnih kartic

V zadnji dneh se je pojavilo več poskusov zlorab s svojevrstnim vzorcem. Preko lažnih DHL sporočil poskušajo spletni goljufi pridobiti podatke o plačilnih karticah.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.