Novica

Gorenjska banka združuje poslovalnici v Tržiču in na Jesenicah

Gorenjska banka združuje poslovalnici v Tržiču in na Jesenicah

Gorenjska banka z 31. marcem 2020 zapira poslovalnici Plavž na Jesenicah in Bistrica pri Tržiču. Od 1. aprila 2020 dalje bosta njuni naslednici poslovalnica na Trgu svobode 1 v Tržiču in poslovalnica na Cesti maršala Tita 8 na Jesenicah.

 

Obe poslovalnici bosta od 1.aprila dalje odprti od ponedeljka do petka med 8.30 in 12.00 ter med 13.30 in 16.30. Za vse formalnosti bomo poskrbeli v Gorenjski banki, stranke pa zaradi tega ne bodo imele dodatnega dela in stroškov. Zaradi prenosa poslovanja ne bo nobenih sprememb pri veljavnih pogodbah ali storitvah.

 

Strankam bosta na obeh lokacijah na voljo bankomata, ki omogočata avtomatsko plačilo položnic in avtomatski polog gotovine. S tem boste lahko vse posle, ki ste jih prej opravljali v poslovalnici, izvedli hitro in enostavno kar na bankomatu. Bankomat je, tako za fizične kot pravne osebe, na voljo 24 ur na dan in 365 dni v letu.

 

Vrsto finančnih opravil lahko komitenti Gorenjske banke opravite tudi preko spletne in mobilne banke, Link in Link/m. V primeru, da še nimate dostopa do spletne in mobilne banke vas vabimo, da si ju čimprej uredite v najbližji poslovalnici.

 

Vsem strankam smo na voljo z nasvetom in pomočjo preko elektronskega naslova info@gbkr.si in telefonskih številk:

 

Poslovalnica na Trgu svobode 1: 04 208 45 28 

Poslovalnica na Cesti maršala Tita 8: 04 208 46 08 

Prejšnja novica  
20.02.2020

S prehodom na elektronske izpiske darujte 1 EUR za ohranitev slovenskih gozdov

V Gorenjski banki se zavedamo, kako pomemben je trajnostni razvoj za ohranjanje našega okolja. Z našim obnašanjem in dejanji danes lahko pomembno vplivamo na zvišanje kvalitete bivanja prihodnjih generacij.

več
Naslednja novica  
06.03.2020

Hitro, varno in enostavno plačevanje s Flik aplikacijo

Mobilna aplikacija Flik Pay omogoča brezplačna medsebojna nakazila uporabnikom številnih bank v Sloveniji. Komitentom Gorenjske banke je aplikacija na voljo od 5.3.2020 dalje.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 312

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.