Novica

Za nami je še ena uspešna konferenca ZPFS

Za nami je še ena uspešna konferenca ZPFS

Tradicionalne jesenske konference Združenja poslovnih finančnikov se je letos udeležilo prek sedemdeset članov združenja in gostov. Organizatorji so z realiziranim zadovoljni, saj se je izkazalo, da so tudi tokrat obravnavali za akterje aktualne teme.

 

"Z nami so bili renomirani strokovnjaki z Ljubljanske borze, Gorenjske banke in podjetja GateHub. Z bančniki smo seveda obravnavali klasične teme o različnih možnostih financiranja, osredotočili smo se predvsem na področje izvoza in mednarodnega poslovanja. Strokovnjaki z GateHuba pa so nam odgovorili na vprašanja o vplivih novih tehnologij na naš svet poslovnih financ. Skratka zanimivo je bilo, s strani slušateljev je bil odziv pozitiven," pravi predsednik z ZPFS Tadej Majhen in hkrati dodaja, da so tudi tokrat v program uvrstili predavanje, ki na prvi pogled ni tipično za tovrstna srečanja. 

 

 

"O motivaciji in optimizmu ter prenosu pristopov vrhunskih športnikov v poslovni svet je predaval športni psiholog dr. Matej Tušak. Tudi s to temo smo, glede na to da je časovno sovpadla z enim večjih slovenskih športnih uspehov, zadeli v polno! " je s tradicionalnim portoroškim srečanjem zadovoljen Majhen, ki s sodelavci za člane že pripravlja naslednje jesensko izobraževanje na temo kontrolinga, v novembru pa se bodo na Madžarskem udeležili tudi mednarodnega srečanja poslovnih finančnikov.   

Prejšnja novica  
18.09.2017

V Novem mestu do leta 2020 kar 120 novih stanovanj!

Kranjsko podjetje Dolnov je pretekli petek predstavilo 120 novih stanovanj, ki jih gradi v Novem mestu. Gorenjska banka kot finančni partner projekta ponuja tudi ekskluzivne stanovanjske kredite.

več
Naslednja novica  
08.11.2017

Bonitetna ocena agencije Fitch za Gorenjsko banko

Mednarodna bonitetna agencija Fitch je Gorenjski banki dodelila dolgoročno oceno kreditnega tveganja (Long-Term Issuer Default Rating) "BB-" z oceno stabilnih prihodnjih izgledov.

več
Preberite tudi  
08.08.2017

3,6 milijona evrov dobička v prvem polletju

Gorenjska banka je v prvem polletju 2017 ustvarila 5,3 milijona evrov dobička iz rednega delovanja in 3,6 milijona evrov čistega dobička. Kapitalska ustreznost banke ostaja visoka, kar 17,1-odstotna.

več
 
30.08.2017

Dividenda v višini 13,28 evra na delnico

Na skupščini Gorenjske banke so bili danes sprejeti vsi predlagani sklepi, vključno s predlogom razdelitve ugotovljenega bilančnega dobička, po katerem se delničarjem izplača dividendo v višini 13,28 evra na delnico.

več

Imate vprašanje?
Pišite nam.

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše vprašanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

Ali pa nas pokličite na telefonsko številko 04 20 84 101

OSEBNI BANČNI PAKETI
PREPROSTO. PREGLEDNO. BREZ PRESENEČENJ.
še danes

Bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate, smo zajeli v štiri različne pakete. Preverite, kateri vam najbolj ustreza.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.