Javne dražbe in razpisi

1. Vabilo k oddaji zavezujočih ponudb za nakup nepremičnin, ki so v lasti družbe Merkur nepremičnine d.d.

 

Predmet prodaje so nepremičnine v lasti družbe Merkur nepremičnine, d.d. na lokaciji v Naklem. Rok za oddajo ponudb je 23.11.2020 do 24. ure. Zahtevana je varščina v višini 10% ponudbene cene

 

Obrazci in vabilo 

 

2. Razpis javne dražbe z zviševanjem izklicne cene

 

Javna dražba bo potekala dne 11.12.2020 ob 14.30 uri v poslovnem prostoru na naslovu Cesta Borisa Kidriča 20,21, Jesenice. Predmet javne dražbe je poslovni prostor površine cca 300 m2 na naslovu Cesta Borisa Kidriča 20,21, Jesenice.

 

Več

 

3. Razpis javne dražbe z zviševanjem izklicne cene 

 

Javna dražba bo potekala 17.12.2020 ob 12.00 uri na naslovu družbe ST. ING d.o.o., Plinarniška ulica 4 v Celju. V kompletu kot nerazdružljiva celota se prodajajo pisarniški prostori v 8. nadstropju poslovne stavbe na Ljubljanski ulici 9, 2000 Maribor. 

 

Več

 

4. Razpis javne dražbe z zviševanjem izklicne cene 

 

Javna dražba bo potekala 17.12.2020 ob 11.30 uri na naslovu družbe ST. ING d.o.o., Plinarniška ulica 4 v Celju. V kompletu kot nerazdružljiva celota se prodajajo pisarniški prostori v 7. nadstropju poslovne stavbe na Ljubljanski ulici 9, 2000 Maribor. 

 

Več 

 

5. Razpis javne dražbe z zviševanjem izklicne cene 

 

Javna dražba bo potekala 17.12.2020 ob 10.30 uri na naslovu družbe ST. ING d.o.o., Plinarniška ulica 4 v Celju. Na prodaj so kletni prostori poslovne stavbe na Ljubljanski ulici 9, 2000 Maribor. 

 

Več

 

6. Razpis javne dražbe z zviševanjem izklicne cene 

 

Javna dražba bo potekala 17.12.2020 ob 11.00 uri na naslovu družbe ST. ING d.o.o., Plinarniška ulica 4 v Celju. V kompletu kot nerazdružljiva celota se prodajajo pisarniški prostori v 6. nadstropju poslovne stavbe na Ljubljanski ulici 9, 2000 Maribor. 

 

Več

 

“Informacije o javnih razpisih in dražbah premoženja, ki je predmet postopkov unovčevanja zavarovanj Gorenjske banke.”

Prijavite se na koristne nasvete

S klikom na gumb POŠLJI se strinjate in dovoljujete, da vam na vpisan e-naslov pošiljamo koristne nasvete, novosti glede bančnih storitev in ugodnosti.

Informacije glede uporabe mojih osebnih podatkov: upravljavec Gorenjska banka d.d., Kranj | pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov, DPO | kateri podatki se obdelujejo | pravna podlaga za obdelavo podatkov | namen obdelave podatkov | obdobje hrambe podatkov | prostovoljnost posredovanja podatkov | posredovanje podatkov izven upravljavca | moje pravice | preklic privolitve in posledice | postopek uveljavljanja pravic | varstvo podatkov | več informacij

Morda vas zanima tudi: Če kupujete nepremičnino, ne začnite s pregledovanjem nepremičninskih oglasov. Če kupujete nepremičnino, ne začnite s pregledovanjem nepremičninskih oglasov.
  Nakup prvovrstnega zemljišča ali poslovnega objekta je lahko izvrstna poslovna priložnost. Nakup prvovrstnega zemljišča ali poslovnega objekta je lahko izvrstna poslovna priložnost.

Kredit vam lahko uresniči
vaše želje že sedaj.

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite na 04 20 84 312

Oglejte si tudi:

Lastniška struktura

Lastniška struktura

Družbena odgovornost

Družbena odgovornost

Sporočila banke

Sporočila banke

Vodstvo

Vodstvo

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.