Odprite račun pri Gorenjski banki
takoj, brez obiska poslovalnice

Pot do osebnega bančnega računa je enostavnejša kot se zdi na prvi pogled. Povsem nov bančni račun pri nas lahko naročite kar prek spleta. Enako velja za zamenjavo banke.

Ni težko zamenjati banke ali odpreti računa. Izpolnite spletni obrazec  in ga odpošljite. Vaše podatke bomo uporabili za to, da v naprej pripravimo potrebne dokumente. V dnevu ali dveh vas bomo poklicali in se dogovorili, kje in kdaj se srečamo. Lahko vas obišče naš mobilni bančnik, lahko pa vas dokumentacija počaka v najbližji poslovalnici.  Takrat bomo uredili le še podrobnosti.

Z odprtjem osebnega računa si v primeru, da boste nanj prejemali redne prilive, zagotovite naslednjih pet ugodnosti:

  • 40,00 evrov nagrade po prvem nakazilu plače oz. 20,00 evrov nagrade po prvem prejemu pokojnine v obliki pologa na račun;
  • brezplačno odprtje in šest mesecev brezplačnega vodenja računa;
  • brezplačno prvo izdajo bančne kartice Activa Maestro;
  • izdajo plačilne kartice Activa MasterCard brez članarine za prvo leto;
  • brezplačno izdajo prvega digitalnega potrdila za uporabo spletne banke Link in mobilne banke Link m;
  • šetmesečno brezplačno uporabo storitve SMS-transakcije ali SMS-stanje;
  • osebnega bančnika, ki vam je na voljo brezplačno (izberete si ga s pristopno vlogo).
VEČ O ODPIRANJU RAČUNA
Izpolnite zahtevana polja. Podatke bomo uporabili izključno zato, da pripravimo ustrezno dokumentacijo. Nato vas v dnevu ali dveh pokličemo, da se dogovorimo za dejansko aktivacijo izbranega računa.

Status*

Okvirni mesečni prilivi

Zanimanje

Več

Če imate urejen status dijaka ali študenta, priporočamo brezplačni bančni paket za mlade. Na kožo je pisan srednješolcem in študentom. Vključuje vse, kar potrebujete za praktično in udobno vodenje osebnih financ. Namenjamo ga našim novim komitentom, ki štejejo vsaj 15 in še niso dopolnili 27 let.

Več

To pomeni, da imate stalno prebivališče v tujini, delovno oziroma bivalno vizo v Sloveniji pa za obdobje, ki je krajše od 6 mesecev. V tem primeru vam bomo odprliosebni račun nerezidenta.

Več

Ta oblika računa pride v poštev takrat, ko želite račun odpreti izključno zaradi vezave depozita. Upravljanje s sredstvi na depozitnem računu pa je v primerjavi s klasičnim osebnim računom bistveno bolj omejeno.

Več

Za varčevalni račun se odločite, kadar želite, da se razpoložljivi denar varno obrestuje, hkrati pa vam je ves čas tudi dosegljiv. Dokončno obliko varčevalnega računa bomo dogovorili v osebnem razgovoru, kot najugodnejšo obliko pa priporočamo Postopno varčevanje.

S klikom na gumb NADALJUJTE se strinjate in dovoljujete, da vam z namenom odgovora na vaše povpraševanje pišemo na vpisan e-naslov ali vas pokličemo na vpisano telefonsko številko.

* Polja, označena z zvezdico, so obvezna.