Trnovsko naselje - Soseska Ekvorna

Ekskluzivni kredit za kupce stanovanjskih hiš z ugodnejšimi kreditnimi pogoji

Stanovanjski kredit za Sosesko Ekvorna

Ponudba velja samo za kupce stanovanjskih hiš v trnovskem predmestju v Ljubljani.

Kredit vam lahko uresniči
vaše želje že sedaj.

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite na 04 20 84 312

VEČ O KREDITU

 

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem stanovanjskih hiš v Soseski Ekvorna.

 

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

 

Za konkretne informacije nas pokličite po telefonu 041 630 114 ali nam pišite na: moj.dom@gbkr.si

 

kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON

 

Življenje v lastni hiši z manjšim vrtom, urejenim prostorom za avto, v bližini centra mesta, a hkrati v bližini avtocestnega križa. Želja po udobju mesta in komfort hiše. Panoramski razgledi in pogledi, usmerjeni v zelenje. Območje znotraj južne ljubljanske obvoznice je še neodkrit biser, ki nudi komfort bližine mesta in izkorišča potencial krajinskega parka Barje.

 

V neposredni bližini centra Ljubljane, tik ob mestni vpadnici Ljubljana – center, se gradi soseska sedmih vrstnih hiš. V naravi hiše predstavljajo samostojne stanovanjske enote s pokritim lastniškim parkirnim prostorom za dva avtomobila in z lastnima atrijema na severnem in južnem delu hiše.

 

Soseska Ekvrna se nahaja ob Barjanski cesti. Uporabniku nudi vso infrastrukturo urbanega središča ter mu hkrati omogoča mir in povezanost z naravo. Zaokrožuje jo bližina strogega centra mesta, Natura 2000 ter izjemne vedute Ljubljanskega gradu s silhueto Alp v ozadju.

 

Hiše so namenjene tako mladim družinam, kot tistim, ki so se naveličali bivanja v stanovanju in imajo željo po življenju v hiši, ki omogoča več zasebnosti in stika z naravo. Zaradi izredne lokacije, so primerne tudi za investicijo.

Vsaka posamezna hiša ima tri etaže: pritličje, nadstroje in terasno etažo, kjer zaprti prostori predstavljajo 70% bruto etažne površine. Hiše so zasnovane kot gradbeno in konstrukcijsko samostojni objekti. Grajene so masivno, z izvedeno dilatacijo med objekti. Vse notranje stene so opečne (ne mavčne – zvočna izolacija).

 

Prostori v hišah imajo visoke stropove, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti. Dodatno za odprtost poskrbijo velike steklene površine, ki v vseh bivalnih prostorih omogočijo veliko naravne svetlobe.

 

Streha posameznih hiš je ravna v minimalnem dovoljenem naklonu.

Dostop do posamezne hiše se nahaja na južni strani objekta. Vsaka enota ima ob dostopni cesti predviden nadstrešek za dva avtomobila. Nadstrešek se nadaljuje v nadstrešek vhoda, kjer so locirana vhodna vrata atrija. Južni atrij se razprostira med nadstreškom in grajenim objektom. V tem atriju se lahko namesti zunanja kuhinja in uredi prostor za druženje. Južni atrij torej pomeni vhodno točko posameznega objekta.

Na severni strani je zasnovan intimni zeleni atrij, ki nudi pogled v naravo, pa tudi kot prostor druženja v poletnih mesecih. Severni atrij je dostopen tudi s severne poti vzdolž meje parcele.

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.