Dobrodošli v Gorenjski banki!

V Gorenjski banki svojim novim komitentom dobrodošlico zaželimo z ugodnostmi, ki presežejo vrednost stotih evrov.Ni težko zamenjati banke ali odpreti računa. Izpolnite spletni obrazec in ga odpošljite. V dnevu ali dveh vas bomo poklicali ali pa vam prek e-pošte sporočili, da so dokumenti za dejansko aktivacijo izbranega računa pripravljeni.

 

Če v Gorenjski banki odprete osebni račun, na katerega boste prejemali redne mesečne prilive (plačo ali pokojnino), vam kot svojemu novemu komitentu zagotovimo naslednje ugodnosti

 

  • 40,00 evrov nagrade po prvem nakazilu plače oz. 20,00 evrov nagrade po prvem prejemu pokojnine v obliki pologa na račun;

  • brezplačno odprtje in šest mesecev brezplačnega vodenja računa;
  • brezplačno prvo izdajo bančne kartice Activa Maestro (za imetnika);
  • izdajo plačilne kartice Activa MasterCard brez članarine za prvo leto (za imetnika);
  • brezplačno izdajo prvega digitalnega potrdila za uporabo spletne banke Link in mobilne banke Link m;
  • šestmesečno brezplačno uporabo storitve SMS-transakcije ali SMS-stanje;
  • kredit brez stroškov odobritve, če ga najamete za poplačilo kredita ali izrednega limita na osebnem računu, najetega pri vaši prvotni banki.
  • osebnega bančnika, ki vam je na voljo brezplačno (izberete si ga s pristopno vlogo).

 

Osebni račun lahko naročite prek spleta, lahko pa se z veljavnim identifikacijskim dokumentom in davčno številko oglasite v vam najbližji poslovalnici Gorenjske banke. 

Za vse ostalo poskrbimo mi. 

“Prenesite svoj bančni račun k nam in si zagotovite za več kot 100 evrov ugodnosti. Račun lahko naročite kar prek spleta. ”

Prijavite se na koristne nasvete

Z vnosom e-naslova ali telefonske številke se strinjate, da vam pošljemo odgovor ali vas pokličemo in vas obveščamo o novostih

Preberite še danes: Šele izbirate banko? Preverite, kaj je pametno upoštevati. Šele izbirate banko? Preverite, kaj je pametno upoštevati.
  Osebni bančnik - vedno veste, na koga v banki se lahko obrnete Osebni bančnik - vedno veste, na koga v banki se lahko obrnete
Preberite tudi Imetniki osebnih računov se pri nas lahko tudi nezgodno zavarujete. Imetniki osebnih računov se pri nas lahko tudi nezgodno zavarujete.
  Če vas čakajo večji nakupi, razmislite o potrošniškem kreditu. Če vas čakajo večji nakupi, razmislite o potrošniškem kreditu.

Kredit vam lahko uresniči
vaše želje že sedaj.

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite na 04 20 84 101

Kje smo?

Zemljevid poslovalnic, bankomatov in drugih lokacij Gorenjske banke.