Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
E Faktoring

Digitalni odkup terjatev

Podjetja se vse bolj odločajo za odkup ter­jatev, da si zagotovijo likvidnost, hitrejši denarni tok in konkurenčno prednost pri kupcih, ki lahko imajo daljše plačilne roke. Prek digitalne platforme E-faktoring omogočamo podjetjem urejanje odkupa terjatev 24 ur na dan vse dni v letu. Digitalni faktoring tako omogoča dnevno načrtovanje denarnih tokov, kar je še posebej uporabno pri načrtovanju finančnih obveznosti in spoštovanju plačilne discipline.

1. Digitalni faktoring v nekaj minutah

Z aplikacijo E-faktoring podjetja avtomatizirajo uvoz faktur in dokumentacije, kar pomembno zmanjša količino ročnega dela, možnost napak in prihrani čas. Postopek potrjevanja vseh strank – od­stopnika, dolžnika in banke – poteka v celoti prek spletne aplikacije in se posledično skrajša le na ne­kaj minut.

2. Zagotavljanje odlične uporabniške izkušnje

Z digitalizacijo faktorinških storitev lahko podjetja urejajo odkup terjatev kadarkoli in kjerkoli, v pi­sarni ali od doma. Odstopniki in dolžniki so o vseh potrebnih aktivnostih hitro in preprosto obveščeni po elektronski pošti, imajo možnost poljubnega določanja dneva financiranja in tudi prejemnikov obveščanja.

3. Učinkovito brezpapirno poslovanje

S tem ko podjetja preprosto naložijo celotno do­kumentacijo za odkup terjatev v spletno aplikacijo E-faktoring, odpravijo stroške tiskanja in pošiljanja dokumentacije v fizični obliki, kar prinaša otipljive finančne prihranke.

4. Brezskrbno poslovanje v mednarodnem okolju

Izvoznim podjetjem faktoring zagotavlja brezskrb­no poslovanje v mednarodnem okolju, saj omogoča stoodstotno zavarovanje tveganja neplačila dolžni­kov ter ponuja njihov neprestani monitoring. Go­renjska banka omogoča odkup terjatev dolžnikov iz vseh evropskih držav, s čimer podpira razvojne načrte podjetij in njihove izvozne ambicije.

Gorenjska banka je vodilni ponudnik faktorin­ških storitev na slovenskem trgu, ki ponuja povsem digitalizirano rešitev. V letu dni se je delež podjetij, ki se odločijo za odkup terjatev prek digitalne plat­forme E-faktoring, povzpel na 70 odstotkov. Z digitalizacijo faktoringa v Gorenjski banki strankam omogočamo avtomatizacijo procesov, hitrejšo obravnavo in brezpapirno poslovanje, kar je za podjetja, za katera sta hitrost in učinkovitost poslovanja na prvem mestu, izrednega pomena.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica