Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Politika piškotkov

Vaš dostop do spletnega mesta Gorenjske banke (vstopna stran, vse podstrani in pristajalne strani) in njegovo uporabo urejajo splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. Gorenjska banka si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.

Kot uporabnik spletne strani Gorenjske banke, njenih pristajalnih strani in podstrani imate med drugim možnost, da prek izpolnjenih predpripravljenih spletnih obrazcev od banke pridobite izbrane (dodatne) informacije ali pojasila, se dogovorite za sestanek ali pa banki prek spletnega obrazca naročite, da v naprej pripravi dokumentacijo, ki je potrebna za kasnejšo uporabo izbrane bančne storitve.

Z oddajo izpolnjenega spletnega obrazca soglašate, da banka vse tako pridobljene podatke obdeluje in hrani za namene izpolnjevanja obveznosti do imetnikov računov oziroma uporabnikov drugih bančnih storitev ter morebitnega poročanja nadzornim organom, ki nadzorujejo poslovanje bank. Gorenjska banka d. d., Kranj se zavezuje vse pridobljene podatke hraniti, varovati in obdelovati v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l.RS 94/2007).

Povsod, kjer je to naznačeno (običajno na dnu spletne strani), s strinjanjem s pogoji uporabe in določili potrjujete, da ste prebrali predstavljene splošne pogoje, dodatne pogoje in vzorce pogodb za naročene produkte in storitve ter da jih v celoti sprejemate. Prosimo vas in vam priporočamo, da dokumente skrbno preberete.

Z vnosom elektronskega naslova in potrditvijo podatkov se strinjate z uporabo osebnih podatkov za zbiranje baze podatkov za namene trženja, pošiljanje ponudb, promocijskega gradiva in vabil na dogodke ter telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje, do vašega morebitnega pisnega preklica. Seznanjeni ste, da se lahko iz sistema dobivanja sporočil kadarkoli izpišete z e-sporočilom na naslov info@gbkr.si ali na e-naslov, ki je v ta namen naznačen na samem sporočilu. Banka se zavezuje, da bo hranila, obdelovala in varovala tako pridobljene osebne podatke v skladu z ZVOP-1. Podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

 

O piškotkih

Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.

Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).

Ponudnik Gorenjska Banka d.d. na spletnem mestu www.bankazapodjetnike.si uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku Gorenjska Banka d.d. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).

Uporabljeni piškotki so naslednji:

  • Osnovni: Ti piškotki so nujni za pravilno delovanje spletnega mesta. Brez teh piškotkov ni mogoče nuditi zahtevanih storitev.
  • Funkcionalni: Ti piškotki niso osnovni, vendar jih uporabljamo, ker omogočajo različne koristne funkcije na spletnem mestu
  • Drugi piškotki: Piškotki tretjih ponudnikov na primer Google, YouTube, Facebook itd., niso pod našim nadzorom. Ti piškotki se odložijo v primeru, da si ogledate določene vsebine spletnega mesta.
  • Analitični: Ti piškotki se uporabljajo za sledenje spletnim statistikam in dejavnosti obiskovalcev na spletnem mestu.
  • Oglaševalski: Ti piškotki se uporabljajo za zagotavljanje prikaza oglasov, ki so primerni za vas in vaše interese.

S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.

Ime piškotka
Domena
Čas
Namen
XSRF-TOKEN gbkr.si Seja Piškotek varuje spletno mesto in vas pri uporabi.
laravel_session gbkr.si Seja Piškotek anonimno ločuje posamezne uporabnike in omogoča delovanje spletnega mesta.
cookies gbkr.si 1 leto Piškotek si zapomni zgolj vašo odločitev glede nameščanja piškotkov na vašo napravo.
NID .google.com 6 mesecev Funkcijski piškotek podjetja Google Inc. Med seboj ločuje posamezne uporabnike spleta. Ne zbira podatkov.
test_cookie .doubleclikc.net 15 minut Analitični piškotek podjetja Google Inc. Preverja, ali uporabnik v brskalniku dovoli nameščanje piškotkov ali ne. Ne zbira podatkov o uporabniku.
_ga .gbkr.si 2 leti Piškotki servisa Google Analytics. Namenjeni so analizi obiska naše spletne strani. Sledijo vam anonimno, ne prepoznajo vaših osebnih podatkov, pač pa zgolj aktivnosti na naši spletni strani. Dostop do podatkov, zbranih prek teh piškotkov, ni na voljo tretjim osebam.
_gat .gbkr.si 10 minut Piškotki servisa Google Analytics, za analizo obiska naše spletne strani. Sledijo vam anonimno in ne prepoznajo vaših osebnih podatkov, zgolj aktivnosti na naši spletni strani. Dostop do podatkov zbranih prek teh piškotkov ni na voljo tretjim osebam.
_gid .gbkr.si 1 dan Piškotki servisa Google Analytics, za analizo obiska naše spletne strani. Sledijo vam anonimno in ne prepoznajo vaših osebnih podatkov, zgolj aktivnosti na naši spletni strani. Dostop do podatkov zbranih prek teh piškotkov ni na voljo tretjim osebam.


Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica