Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Informativni izračun kredita

Opravite informativni izračun kredita za stanovanjski, hitri ali potrošniški kredit ali izračunajte svojo kreditno sposobnost.

Do 30. 9. 2024 izkoristite ugodno akcijsko ponudbo Hitrega potrošniškega kredita in Stanovanjskega kredita za komitente in nekomitente Gorenjske banke.

Za katere storitve s področja kreditiranja lahko pridobite informativni izračun kredita?

Ko najemate kredit, odplačujete več kot le denar, ki ste si ga izposodili. Poleg glavnice odplačujete tudi obresti, t. i. stroške izposoje denarja. Višina posameznega plačila je odvisna tudi od tega, kako dolgo morate odplačevati kredit in od fiksne ali spremenljive obrestne mere. Informativni izračun kredita vam pri tem olajša odločitev.

Kateri je naslednji korak?

S spletnim informativnim izračunom okvirno preverite, koliko kredita lahko dobite in kakšno mesečno obveznost si lahko privoščite. Ker pa je ta izračun splošen in za vse enak, ne more upoštevati značilnosti in posebnosti vas kot posamezne stranke – vaše celotno poslovanje z banko, vašo kreditno sposobnost, vaše finančne navade. Predvsem pa ne upošteva morebitnih akcijskih ponudb, ki jih banka ponuja. Zato se v naslednjem koraku dogovorite za sestanek z bančnim svetovalcem, ki vam bo pripravil individualni informativni izračun, prilagojen posebej vam.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica