Link Link c Link Pro Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Zgodbe o uspehu, ki navdihujejo

Mala in srednje velika podjetja so srce slovenskega gospodarstva. Zato z veseljem predstavljamo zgodbe o uspehu slovenskih podjetnikov, katere smo imeli priložnost podpreti na njihovi poslovni poti. Skupaj z njimi se veselimo njihovih uspehov.

Damjana je razlog za uspešno dosežene cilje pripisala hitrim in prilagojenim bančnim rešitvam, IGB d.o.o.

Kamen na kamen … palača. Že star slovenski pregovor pravi, da vztrajnost in majhni koraki prej ali slej pripeljejo do velikih rezultatov. In v primeru Damjaninega podjetja IGB d.o.o. to nedvomno drži. Čeprav širitev in razvoj poslovanja za večino mikro podjetij predstavlja (pre)velik izziv, je Damjani uspelo doseči marsikateri nedosegljivi cilj ter ob tem spoznati pravo skrivnost poslovnega uspeha. Bodisi gre za željo po razvoju dejavnosti ali po zadovoljnih strankah, tisto kar loči uspeh od neuspeha je pravi partner, ki vam zna prisluhniti in s svojimi rešitvami spodbujati uresničevanje vaše poslovne vizije, po vaših pravilih.

Preberite celotno zgodbo

Igb

Gb Img 1920x1080 – 1

Zgodba o raziskovanju in inovacijah na slovenskem trgu, Educell d.o.o.

Nekatera podjetja so več kot njihov dobiček in nekatere zgodbe o poslovnem uspehu so več kot zgolj naštevanje doseženih ciljev. To zagotovo velja za zgodbo podjetja Educell, ki tako v Sloveniji kot v tujini premika meje na področju razvoja novih metod zdravljenja. A še tako pomembno poslanstvo v večini primerov ni dovolj za uspešno rast in delovanje podjetij. Tega se zavedajo tudi pri Educellu, kjer pogoj za svoje udejstvovanje vidijo predvsem v zaupanja vrednem partnerju, ki ceni inovacijo in tehnološki napredek, ter je v njihovih storitvah prepoznal ključen doprinos tako za podjetje kot za lokalno skupnost.

Preberite celotno zgodbo

Neža in Karmen sladoledne izdelke popeljale izven meja, La popsi

Še tako uspešen začetek vselej ne pomeni, da bo tudi preostanek poti potekal brez ovir. To dobro vesta mladi podjetnici Neža Mlakar in Karmen Meze, ki sta kot mladi podjetnici s svojimi sadnimi deserti na palčki, La Popsi prepričali slovenske televizijske gledalce. Po uspešni širitvih svojih produktov iz polic večjih krajev na vse konce Slovenije pa so nastopili novi izzivi širjenja onkraj domačih meja, ob tem pa tudi spoznanje, kako pomembno je izbrati takšnega partnerja, ki resnično verjame v tvoj produkt.

Preberite celotno zgodbo

La Popsi (2) (1)

Gb Img 1920x1080 – 4 (1)

Klemnova zgodba, Monsun d.o.o.

Za mnoge podjetnike uvrstitev med največje igralce v svoji panogi pomeni doseg najvišjega zadanega cilja in s tem konec iskanja novih poti ter izzivov. A to bi težko rekli za podjetje Monsun d.o.o., iz Gorenjske. Medtem ko danes velja za enega največjih distributerjev svežih, zamrznjenih ter konzerviranih prehrambenih artiklov v Sloveniji, se njegova zgodba o uspehu ne konča tukaj. Novim dolgoročnim zmagam naproti to srednje veliko podjetje namreč uspešno krmari med novostmi na vseh področjih in skupaj z zaupanja vrednim partnerjem, ki se zna prilagajati njihovim dolgoročnim potrebam, orje ledino na domačih in tujih trgih.

Preberite celotno zgodbo tukaj

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica