Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Skupaj Zmoremo Več

Skupaj zmoremo več

Družbena odgovornost je eden od temeljev delovanja Gorenjske banke, zato si v banki prizadevamo biti zanesljiv in odgovoren partner tako zaposlenim kot podjetjem, prebivalstvu in lokalnim skupnostim. To smo dokazali tudi v času poplav, ki so prizadele ljudi povsod po državi.

Ukrepi za pomoč poslovnim strankam

Na pomoč smo priskočili vsem našim poslovnim strankam, ki so v avgustovskih poplavah utrpele škodo in zanje sprejeli ukrepe za oprostitev določenih stroškov vsakodnevnega poslovanja. Poslovnim strankam tako nudimo:

  • brezplačno odobritev moratorija,
  • posojila z ugodnejšo obrestno mero brez stroškov odobritve.

Dogovorite se za sestanek

 

Podpora lokalnemu okolju

Podpora družini je eden glavnih stebrov družbene odgovornosti Gorenjske banke, zato smo po poplavah posebno pozornost namenili dobrobiti otrok in družin. V ta namen smo z donacijo v višini 100.000 evrov pomagali Vrtcu Mengeš pri lažjem soočanju s finančnimi izzivi pri sanaciji in čim hitrejši vzpostavitvi ponovnega varstva otrok. Hkrati smo donacijo v višini 100.000 evrov namenili Osnovni šoli Šmarje pri Kopru za sanacijo škode po hudem neurju, ki je avgusta prizadelo Primorsko.

Pomoč zaposlenim

Vsem zaposlenim v Gorenjski banki, ki so utrpeli večjo materialno škodo zaradi poplav, smo izplačali solidarnostno pomoč, hkrati pa smo organizirali številne delovne akcije za pomoč pri čiščenju in obnovi po poplavah. Banka je zaposlenim, ki jih je ujma neposredno prizadela ali se aktivno vključujejo v sanacijo škode, omogočila koriščenje izrednega plačanega dopusta, slednje pa je omogočila tudi staršem predšolskih otrok, katerih vrtci so zaradi poplav ostali zaprti v dneh po poplavah.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica