Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Krediti

Krediti

Imate neuresničene cilje, želje in načrte?
Do 30. 9. 2024 izkoristite ugodno akcijsko ponudbo za komitente in nekomitente Gorenjske banke. Hitri potrošniški kredit lahko pridobite s polovičnimi stroški odobritve, za stanovanjski kredit pa vam nudimo zelo ugodno nespremenljivo obrestno mero.

Akcijska ponudba do 30. 9. 2024.

Brez stroškov vodenja kredita.

Individualna obravnava vsakega kreditojemalca.

Ponujamo vam

Krediti
Stanovanjski kredit S stanovanjskim kreditom brez skritih stroškov do prenove, gradnje ali nakupa novega doma. Do 30. 9. 2024 vam nudimo akcijsko obrestno mero za stanovanjski kredit s fiksno obrestno mero in polovične stroške odobritve. Stanovanjski kredit Ekskluzivni stanovanjski kredit za izbrane nepremičnine EKO kredit
Krediti
Hitri kredit Za uresničenje želja in realizacijo večjih projektov. Do 30. 9. 2024 polovični stroški odobritve kredita. Hitri kredit Hitri kredit za mlade Potrošniški kredit
Krediti
Leasing Enostavna in priročna rešitev za financiranje novega vozila.
Krediti
Izredni limit Preprosta finančna rešitev za čase, ko so potrebna večja denarna sredstva od razpoložljivih.

Različne oblike kreditov vam lahko pomagajo doseči pomembne življenjske cilje, ki si jih drugače ne bi mogli privoščiti, na primer nakup stanovanja ali avtomobila. Obstajajo krediti za vse vrste dejanj in celo taki, ki jih lahko uporabite za odplačilo obstoječega dolga. Pred izposojo denarja pa je pomembno vedeti, katera vrsta kredita je najbolj primerna za vaše potrebe.

V Gorenjski banki vam nudimo različne vrste kreditov, in sicer 3 vrste stanovanjskega kredita (stanovanjski, ekskluzivni stanovanjski in EKO kredit), dve vrsti potrošniškega kredita (potrošniški kredit in hitri kredit), leasing in izredni limit. Kliknite na posamezno izbiro in si preberite podrobnosti o posameznih vrstah kredita. Vsak ima namreč svoj namen in specifike.

Informativni izračun kredita

Informativni izračun kredita

S pomočjo kredita lahko svoje želje uresničite že sedaj. Premislite o svojih finančnih ciljih, znesku kredita, ki ga želite najeti, in višini mesečnih obveznosti, ki ne bo bremenila vašega družinskega ali osebnega proračuna. Pridobite prave informacije in naredite informativni izračun.

Naredite informativni izračun

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica