Posebna ponudba Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Krediti

Krediti

Imate neuresničene cilje, želje in načrte? Uresničite jih s pomočjo kreditov Gorenjske banke, med katerimi se zagotovo nahaja tudi takšen kredit, ki se povsem prilega vašim potrebam in zmožnostim.

Ugodne obrestne mere.

Brez stroškov vodenja kredita.

Individualna obravnava vsakega kreditojemalca.

Ponujamo vam

Krediti
Stanovanjski kredit S stanovanjskim kreditom brez skritih stroškov do prenove, gradnje ali nakupa novega doma. Stanovanjski kredit Ekskluzivni stanovanjski kredit za izbrane nepremičnine EKO kredit
Krediti
Hitri kredit Za uresničenje želja in realizacijo večjih projektov. Hitri kredit Hitri kredit za mlade Potrošniški kredit
Krediti
Leasing Enostavna in priročna rešitev za financiranje novega vozila.
Krediti
Izredni limit Preprosta finančna rešitev za čase, ko so potrebna večja denarna sredstva od razpoložljivih.

Različne oblike kreditov vam lahko pomagajo doseči pomembne življenjske cilje, ki si jih drugače ne bi mogli privoščiti, na primer nakup stanovanja ali avtomobila. Obstajajo krediti za vse vrste dejanj in celo taki, ki jih lahko uporabite za odplačilo obstoječega dolga. Pred izposojo denarja pa je pomembno vedeti, katera vrsta kredita je najbolj primerna za vaše potrebe.

V Gorenjski banki vam nudimo različne vrste kreditov, in sicer 3 vrste stanovanjskega kredita (stanovanjski ekskluzivni stanovanjski in EKO kredit), dve vrsti potrošniškega kredita (potrošniški kredit in hitri kredit 5ka), leasing in izredni limit. Kliknite na posamezno izbiro in si preberite podrobnosti o posameznih vrstah kredita. Vsak ima namreč svoj namen in specifike.

Informativni izračun kredita

Informativni izračun kredita

S pomočjo kredita lahko svoje želje uresničite že sedaj. Premislite o svojih finančnih ciljih, znesku kredita, ki ga želite najeti, in višini mesečnih obveznosti, ki ne bo bremenila vašega družinskega ali osebnega proračuna. Pridobite prave informacije in naredite informativni izračun.

Naredite informativni izračun

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica