Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Zlata debetna kartica Mastercard Gorenjske banke

Z zlato debetno kartico s takojšnjim plačilom Mastercard uporabnik za namen upravljanja z lastnimi finančnimi sredstvi izkazuje svojo identiteto.

Vse, kar morate vedeti o zlati debetni kartici Mastercard, še preden jo naročite pri Gorenjski banki:

 • zlata debetna kartica Mastercard je kartica s takojšnjim plačilom, s katero uporabnik izkaže svojo identiteto,
 • namenjena je uporabi v okviru dovoljenih dnevnih limitov na kartici in razpoložljivega stanja na osebnem računu,
 • v primerjavi s klasično debetno kartico Mastercard ponuja višje limite na osebnem računu,
 • omogoča dvig gotovine v okviru danih limitov v bankah, na bankomatih in prodajnih mestih z oznako Mastercard znotraj Republike Slovenije ter v tujini, plačevanje blaga in storitev na prodajnih mestih v Republiki Sloveniji ter v tujini, označenih z nalepko Mastercard in opremljenih s POS terminalom, prav tako spletnih prodajaln z oznako Mastercard,
 • nudi enostavno in varno plačevanje na spletu, kjer vaše spletne nakupe dodatno potrjujete s pomočjo mobilne banke Link m,
 • vključuje brezstično tehnologijo, zaradi česar na POS terminalih omogoča brezstično poslovanje, v določenih pogojih celo brez vnosa PIN kode,
 • njena veljavnost pa znaša štiri leta do zadnjega dne v mesecu, navedenega na kartici.

Kartica Zlata Debit

Brezplačno v Top in Super paketu

Top in Super bančni paket zlato debetno kartico Mastercard, ki vam zagotavlja brezskrbne nakupe ter dvige gotovine doma ali v tujini, vključujeta brezplačno. Izberite bančni paket po svoji meri.

Ugodnosti Mastercard

Zlata debetna kartica Mastercard vam nudi številne ugodnosti in popuste pri znanih slovenskih trgovcih. Preverite aktualno ponudbo.

E-izpiski

Poenostavite nadzor nad svojimi financami in preklopite na brezpapirno poslovanje. Za svoj osebni račun in plačilne kartice izberite e-izpiske.

Pogosta vprašanja in odgovori

Tekom opravljanja nakupa je treba vnesti podatke kartice (ime, priimek, številka računa, veljavnost, varnostna CVV oziroma CVC koda z zadnje strani kartice), po potrditvi teh pa spletna stran stranko preusmeri na preverjanje kartice. Na tem mestu je treba uporabiti mobilno banko Link m in potrditi nakup, nakar se postopek zaključi.
Obstaja več razlogov za zavrnitev plačila s kartico, najpogostejši pa so dejstvo, da na osebnem ali predplačniškem računu ni razpoložljivih sredstev, da je PIN koda napačno vnešena, limit na plačilni kartici presežen, mobilna banka Link m napačno uporabljena ali nerabljena, kartica zaradi zaznanega poskusa zlorabe blokirana itn. Gorenjska banka razloge za zavrnitev plačila preveri pri vsaki stranki in za vsako kartico posebej.
O uničenju, poškodbi, izgubi, kraji kartice ali pa če uporabnik teh kartic sumi, da mu je bila kartica zlorabljena, mora osebno ali po telefonu obvestiti najbližjo poslovalnico banke oziroma servisni center na spodaj navedeno številko: - Za debetno kartico Mastercard in predplačniško kartico Mastercard na telefonsko številko +386 4 20 84 105. - Za klasične oziroma zlate kartice z odloženim plačilom Activa Mastercard na telefonsko številko +386 5 666 12 56.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

 • 04 20 84 312
 • info@gbkr.si
 • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

 • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica