Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Igb

IGB in Gorenjska banka

Za nas se Gorenjska banka vedno znova izkaže kot zanesljiv partner, brez katerega bi težko uspešno speljali zadane izzive. Zna namreč prisluhniti našim potrebam in poiskati rešitve za težave, še posebej tiste, povezane s projekti, financiranimi s strani Evropske unije, ki zahtevajo začasno kritje višjih vsot. Gorenjska banka je doslej vedno pripravila ustrezno rešitev, in to v le nekaj tednih, kar je nedvomno zelo redka ugodnost, ki je naša partnerska podjetja niso deležna.

Damjana Žabkar Marič, IGB d.o.o.

Poslovna zgodba mikro podjetja IGB d.o.o.

Srce turizma na Bledu

IGB d.o.o. je mikro podjetje s sedežem na Gorenjskem, ki deluje na področjih športa, turizma in gostinstva. Trenutna njihova stalna ekipa šteje 4 člane, glede na sezono pa dodatne pare rok poiščejo tudi v obliki dodatnih delavcev.

Njegovi začetki segajo v leto 2000, ko je pod nazivom MZ-Marič, Damjana Žabkar Marič s.p., vzelo v najem prostor za izvajanje športne ponudbe za kamp, v naslednjih dveh desetletjih pa svoje poslovanje dodobra razširilo in razvilo. Podjetnica ga je zato leta 2019 prenesla na novo kapitalsko družbo, katere osnovna dejavnost je obratovanje športnih objektov, s poudarkom na razvoju turizma na Bledu, slovenskemu turističnemu biseru.

Upravljanje čolnarne Vila Bled, plaže Velika Zaka in dveh postajališč za avtodome, gostinske storitve ter vloga strokovnega sodelavca na področju izposoje električnih koles in skirojev, ki jih gostje hotelov lahko najamejo preko aplikacije GoGiro, so le nekatere od njenih številnih dejavnosti. Poleg tega je podjetje s pomočjo nepovratnih sredstev razvilo vodene tematske kolesarske izlete po Bledu in okolici. Ti se med seboj razlikujejo glede na dolžino, trajanje in stopnjo zahtevnosti, gostje pa se lahko odpravijo v raziskovanje Bleda, v dolino Radovno ter na Pokljuko oziroma se umaknejo od vrveža in izberejo lovske poti ali se podajo v seznanjanje s čebelarsko tradicijo.

Gre za produkt, tesno povezan z naravno, kulturno in gastronomsko dediščino Slovenije, ki navdušuje tako domače kot tuje goste. Vendar razvoj tega brez posluha in hitrih, prilagojenih bančnih rešitev Gorenjske banke ne bi bil mogoč.

Plaža Velika Zaka

Gorenjska banka: zanesljiv partner na poti do uspeha

Kakovostne bančne storitve

V široki paleti produktov, ki jih svojim komitentom ponuja Gorenjska banka, so podjetje IGB d.o.o. prepričali garancija o kakovosti bančnih storitev, hitra odzivnost svetovalcev in učinkovite rešitve elektronskega bančnega poslovanja v obliki spletne banke Link c. Od začetka sodelovanja Gorenjska banka podjetju vodi poslovni transakcijski račun, POS terminal in kredit. Ker pa trenutni načrti že vključujejo številne nove projekte na področju turizma in gostinstva, bodo v prihodnosti vsekakor potrebni novi krediti.

»Gorenjska banka ponuja odlično online bančno poslovanje, kar je za nas izjemnega pomena. Ker večino delovnega dne preživimo na terenu, smo v pisarni dokaj redko prisotni, a je nemalokrat treba odreagirati takoj. Gorenjska banka nam omogoča, da to storimo kadarkoli in kjerkoli kar preko telefona. Še ena od prednosti, ki govorijo v njen prid, pa je bližina poslovalnice, saj nam prisotnost te na Bledu zagotavlja nemoteno poslovanje,« finančne rešitve Gorenjske banke opiše ustanoviteljica podjetja IGB d.o.o. Damjana Žabkar Marič.

Poslovni izzivi številnih mikro podjetij

Širitev in razvoj poslovanja večine mikro podjetij sta nemalokrat pogojena prav s krediti ter z bančnimi  garancijami. Hitra odzivnost Gorenjske banke je k uspešnosti družbe IGB d.o.o.  nedvomno veliko dodala, saj je omogočila izvedbo sofinanciranih projektov in rast dejavnosti, posledično tudi prihodkov. Vse našteto pa je lastnico nazadnje pripeljalo do odločitve o prehodu poslovne dejavnosti s samostojnega podjetništva (s.p.) na družbo z omejeno odgovornostjo (d.o.o.).

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica