Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Gb Pk In Sk

Kako enostavno do akcijske ponudbe potrošniškega kredita?

Potrošniški kredit je enostaven gotovinski kredit, ki ga lahko uporabite za številne namene – na primer za poplačilo obstoječih obveznosti, večje nakupe in popravila, počitnice ali prenovo doma. Ker potrošniški kredit ni namenski, vam ni potrebno dokazovati namena porabe in lahko znesek razdelite na več situacij, s katerimi se morda soočate.

Ali poznate glavne značilnosti potrošniškega kredita?

Višina kredita je lahko tudi višja od 30.000 EUR, skladno s kreditno sposobnostjo posameznika, odvisna pa je tudi od vrste zavarovanja.

Se sprašujete kakšna je vaša kreditna sposobnost? Enostavno jo lahko izračunate s pomočjo spletnega kalkulatorja.

Maksimalna odplačilna doba je do 7 let, z zavarovanjem z zastavo nepremičnine pa tudi do 20 let.

Obrestna mera potrošniškega kredita Gorenjske banke v akcijski ponudbi je še posebej ugodna. Izkoristite akcijsko ponudbo do 30. 9. 2023 in preverite informativni izračun na spletni strani.

Izplačilo kredita je možno 100 % v gotovini, na osebni račun kreditojemalca.

Zagotavljamo vam brezplačno vodenje potrošniškega kredita. Preostali stroški so vezani na odobritev kredita in izbrano zavarovanje.

Kako do akcijske ponudbe potrošniškega kredita?

Na spletni strani lahko opravite informativni izračun, za pridobitev akcijske ponudbe pa vas vabimo, da se dogovorite za sestanek v vam najbližji poslovalnici Gorenjske banke. Naši bančni strokovnjaki vam bodo pripravili ponudbo, prilagojeno vašim finančnim zmožnostim in željam.

Katera dokumentacija je potrebna za sklenitev kredita?

Za sklenitev potrošniškega kredita je potrebno, da predložite veljavni osebni dokument, davčno številko, potrdilo delodajalca ali Potrdilo o izplačilu pokojnine ZPIS, ali kopije plačilnih list za zadnjih 12 mesecev, dokument, ki izkazuje status zaposlitve, odstopno izjavo in upravno-izplačilno prepoved, nove stranke pa morajo predložiti tudi izpis prometa iz osebnega računa za zadnje 3 mesece ali potrjeno Vlogo za posredovanje podatkov.

Pri zavarovanju z zastavo nepremičnine dodatno potrebujete še cenitveno poročilo, zavarovalno polico z nepremičnino z vinkulacijo v korist banke, pravnomočno gradbeno dovoljenje za stavbe zgrajene po letu 1967, uporabno dovoljenje za stavbe s pridobljenim gradbenim dovoljenjem po juniju 2018, zemljiškoknjižni izpisek in dokazilo lastništva nepremičnine.

Preverite še več informacij in izberite najugodnejši potrošniški kredit Gorenjske banke.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica