Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Slika15 V2 Fb
 

Barjanski mozaik | Ljubljana

Na pragu glavnega mesta, v južnem predelu Ljubljane, nedaleč od priključka avtoceste in nakupovalnega centra Rudnik, leži Barjanski mozaik.

Zasnovan je kot sodoben, nizkoenergijski objekt, ki ga oblikujejo vrhunski dizajn in funkcionalni tlorisi. Z izjemno zasnovo tlorisov naselje ponuja nadstandardno bivanje tudi najbolj zahtevnim uporabnikom.

Umirjeno bivanje na obrobju mesta

Lokacija ponuja številne prednosti, saj so v bližini šola, vrtec, pošta, trgovina, avtobusno postajališče mestnega potniškega prometa in druge storitve. Stik z naravo je pravo izhodišče iz lokacije, saj ponuja urejeno kolesarsko pot in športne aktivnosti, kot so pohod po Čemšeniški grajski poti in pohod na Orle.

Odkrijte svoj novi dom, ki bo vam in vaši družini omogočal umirjeno bivanje in sprostitev v sožitju z naravo.

Sodobno in funkcionalno zasnovana stanovanja

Objekt bo ponujal 24 sodobnih stanovanj, z neto površino od 43,5 do 79 m2. Stanovanja so opremljena z velikimi panoramskimi okni, s čimer dosežemo neposreden stik z naravo in veliko kakovostne naravne svetlobe. Terase, lože in balkoni nudijo uživanje na svežem zraku in idilične poglede na Barjanske travnike.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za Barjanski mozaik

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v Barjanskem mozaiku.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost najema kredita že pred zaključkom gradnje,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za Barjanski mozaik?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica