Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
D26 Foto
 

D 26 | Kranj

Na lokaciji nekdanjega Tekstilindusovega samskega doma, v samem centru Stražišča v Kranju, na Delavski cesti, se bo na novo gradil moderno zasnovan stanovanjski objekt z imenom D 26.

Čista in jasna arhitektura objekta bo v sebi skrivala racionalno in funkcionalno notranjost, ki bo strmela k nudenju udobja in uporabnosti.

Objekt bo prilagojen mladim generacijam, kot tudi starejšim generacijam ter gibalno oviranim osebam. Namen je predvsem spodbuditi medgeneracijsko sobivanje, saj je sožitje in solidarnost med generacijami tisto plemenito načelo, ki ga moramo gojiti in spodbujati v širši družbi.

 

Idilična lokacija v samem centru mesta

Lokacija nudi idealen preplet mestnega in ruralnega življenja. Bližina starega mestnega jedra omogoča dostopnost do vseh pomembnejših ustanov, hkrati pa nudi veliko možnosti za uživanje in rekreacijo v naravi.

V neposredni bližini objekta D 26 se nahaja vsa pomembna infrastruktura: trgovine, osnovna šola, vrtec, avtobusna in železniška postaja, lekarna in športni objekti.

 

Sodobno zasnovana stanovanja

Objekt bo sestavljen iz dveh ločenih objektov, ki bosta ponujala 66 stanovanj, od tega 30 oskrbovanih stanovanj in 97 parkirnih mest.

Velikost stanovanj se bo gibala od cca 30 m2 do cca 80 m2, na voljo bodo različni tipi stanovanj, od garsonjer do štirisobnih stanovanj.

 

Ekskluzivni stanovanjski kredit za D 26

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v stanovanjskem objektu D 26.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost najema kredita že pred zaključkom gradnje,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za D 26?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica