Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Elipse Ljubljana
 

Ellipse | Ljubljana

Edinstvena zgradba RB ELLIPSE Ljubljana je na idealni lokaciji, streljal stran od mestnega vrveža z odličnim dostopom do zelenih rekreativnih površin, ki jih omogočata bližnji Golovec in Grajski grič, kjer je ogromno sprehajalnih poti. Na voljo je 64 modernih stanovanj v 8 nadstropjih, velikih od 43 do 153 kvadratnih metrov neto bivalne površine.

Lokacija

RB Ellipse je idealna lokacija za ljudi, ki želijo hiter dostop do mestnega vrveža, a prav tako možnost dostopa do zelenih rekreativnih površin, ki jih omogočata bližnji Golovec in Grajski grič, kjer so prepletene sprehajalne poti. Lokacija RB Ellipse omogoča bivanje v neposredni bližini centra Ljubljane, saj je do starega jedra prestolnice samo 1,2 km.

Grubarjev kanal

Z oživljanjem nabrežja ter izgradnjo sprehajališč se življenje vrača v mesto, hkrati pa poudarja tisto, kaj je najlepše v mestu. Dodatna prednost RB Ellipse so mir in neposredni pogledi na zelene površine ob Gruberjevem kanalu in na Golovec, saj celotna vzhodna in južna stran RB Ellipse mejita na Gruberjev kanal.

Slog življenja

RB Ellipse nudi stanovalcem vseh starosti zdrav način življenja, visoko stopnjo osončenosti in zelenih površin za rekreacijo. Vaše življenje v RB Ellipse bo vključevalo vsakodnevno bivanje v naravi in rekreacijo na svežem zraku in odprtem prostoru. RB Ellipse vam bo omogočila privlačno urbano življenje, ki je v vsakodnevnem stiku z naravo.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za kupce stanovanja v RB Ellipse

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v stavbi RB Ellipse.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za RB Ellipse?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.
Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.
V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.
V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.
Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica