Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Galjevica G57
 

Galjevica – G57 | Ljubljana

V bližini centra mesta, se na ljubljanskem Rudniku gradijo 4 čudovite vrstne hiše, ki so popolna izbira za vse, ki cenijo udobje, priročnost in aktiven življenjski slog.

 

Funkcionalni tloris

Hiše so uporabne površine 135,3 m2, kar zagotavlja udobno bivanje. Poleg bivalnih prostorov te dodatno obsegajo 22 m2 teras, kjer lahko prebivalci uživajo na svežem zraku, 45 m2 atrija in dve parkirni mesti pred vhodom. Zasnovane so sodobno in energetsko varčno, kar omogoča prijetno bivanje skozi vse leto. V treh nivojih se nahajajo tri spalnice, dve kopalnici in ločen WC. Dnevni del s kuhinjo je odprtega tipa, kar ustvarja povezan bivalni prostor. Poleg tega pa je na voljo tudi shramba z ločenim vhodom, ki omogoča dodatno praktičnost in organiziranost.

Izjemna lokacija

Edinstvena lokacija hiš nudi ravno pravo razmerje med sproščujočim življenjem v naravi in bližino mestnih užitkov. Prebivalci lahko vsak dan lahko uživajo v sproščujočih sprehodih pod sencami dreves poti spomina in tovarištva, ali Ljubljanskega Barja. Vsi ljubitelji aktivnega življenjskega sloga, pa se lahko odpravijo na blagi vzpon na Golovec.

S svojo geografsko lego in bližino avtocestnega izvoza, ki je oddaljen le 2 km, ta omogoča rešitev za vse, ki dnevno migrirajo iz mesta. Prav tako je za nakupovanje, kosilo ali zabavo na voljo bližnja Supernova Ljubljana Rudnik.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za Galjevico – G57 | Ljubljana

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v Galjevici – G57 | Ljubljana.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost najema kredita že pred zaključkom gradnje,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za Galjevico – G57?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica