Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Ekskluzivni Stanovanjski Kredit Masarykova Rezidenca
 

Rezidenca Masarykova | Ljubljana

Na elitni in iskani Ljubljanski lokaciji, tik ob Masarykovi ulici, bo kmalu zrasel nov poslovno stanovanjski objekt. Na voljo bo 81 stanovanjskih enot različnih površin in tlorisov, 3 poslovni prostori v pritličju stavbe ter dve kleti s parkirišči. Možno je izbirati med 4 različnimi tipi stanovanj; 2-; 3-; 4-sobno, ter 3 garsonjere. Vsa stanovanja bodo imela tudi zunanjo površino, bodisi ložo ali teraso, na kateri boste lahko uživali v živahnem utripu mesta.

Izjemna lokacija

Rezidenca Masarykova je idealna za ljudi, ki si želijo udobje v centru mesta. Lokacija omogoča bivanje v neposredni bližini mestnega vrveža, saj je od Prešernovega trga oddaljena le dobrih 10 minut hoje. Obenem pa še vedno ohranja dostop do zelenih rekreativnih površin, ki jih omogočata bližnji Ljubljanski grad in Golovec.

 

Sodobno zasnovana stanovanja

Stanovanjske enote so ločene na tri vhode z 27 stanovanji v petih nadstropjih. Skupaj 81 stanovanj z modernimi tlorisi, velikimi bivalnimi prostori in maksimalno osončenostjo, posameznikom, parom ali družinam zagotavljajo, da se bodo v svojem novem domu počutili lagodno in varno. Vsa stanovanja imajo tudi zunanjo površino v obliki lože ali terase, ki nudi slikovit pogled proti staremu mestnemu jedru Ljubljane z mogočnim Ljubljanjskim gradom, ki se vzpenja nad prestolnico, kot tudi proti Župančečivi jami.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za Rezidenco Masarykova

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem stanovanj v Rezidenci Masarykova.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za Rezidenco Masarykova?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.
Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.
V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.
V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.
Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica