Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
5 8 2023 Njegoseva 19 Photo
 

Rezidenca Njegoševa | Ljubljana

V Ljubljani se ob Njegoševi cesti gradi moderno zasnovan stanovanjski objekt, ki bo stanovalcem nudil visoko kakovost bivanja. Z neposredno bližino trgovin, lekarne, restavracij, hotelov, univerze, muzejev in centra prestolnice bo ta svojim stanovalcem omogočil udobno bivanje v živahnem utripu mesta.

 

Moderna zasnova stanovanja

Rezidenca Njegoševa mlajšim parom, manjšim družinam, starejšim parom in študentom ponuja 14 visoko funkcionalnih stanovanjskih enot, do katerih bo dostop urejen iz skupne podzemne garaže, kjer bo poleg osebnega vozila mogoče v prostornih shrambah parkirati tudi kolo.

Pritlična etaža obsega 4 stanovanja z velikimi atriji, ki ponujajo občutek svobode ter želenega življenja na prostem. Prvemu in drugemu nadstropju s po 5 stanovanji pa bo pripadal prostoren balkon, za mirno pitje kave ali sproščujoče branje najljubših knjig.

Tlorisi prostorov so funkcionalno in raznovrstno zasnovani, vsem pa je skupen gotovi parket v dnevni sobi in spalnici ter moderna kopalniška keramika. Poleg kvalitetnih troslojnih oken in balkonskih vrat z električnimi senčili, ki bodo stanovanje varovala tako v mrzlih kot toplih dneh, bodo pozimi stanovanjske enote ogrevane s talnim gretjem. Bivalni prostor in spalnica bosta imela vgrajeno lokalno rekuperacijsko enoto.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za Rezidenco Njegoševa

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v Rezidenci Njegoševa.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost najema kredita že pred zaključkom gradnje,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za Rezidenco Njegoševa?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica