Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Šmartinska Ploščad II
 

Šmartinska ploščad II. | Ljubljana

V samem srcu Ljubljane se gradi nova stanovanjska soseska, Šmartinska ploščad II. Soseska se nahaja na izjemni lokaciji, v neposredni bližini osnovnih šol, vrtcev, medicinskega centra in rehabilitacijskega inštituta. Dostop do objekta je enostaven tako z javnim prevozom kot z osebnim vozilom, kar prebivalcem zagotavlja udobno bivanje v središču prestolnice.

 

Premišljena zasnova stanovanj

Objekt se ponaša z 91 skrbno zasnovanimi stanovanjskimi enotami, kjer vsaka enota vključuje predsobo, sanitarni del, bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter spalni del, ki obsega nišo ali eno ali več spalnic. Glede na število ležišč so dodani primerni sanitarni in servisni prostori ter funkcionalne zunanje površine.

Na ploščadi je na voljo 122 parkirnih mest, od tega 10 za osebe s posebnimi potrebami, 3 za poslovne prostore in 2 z napravami za polnjenje električnih vozil. Na voljo je še 12 parkirnih mest za enosledna vozila ter pokrito območje za shranjevanje koles.

Udobje bivanja

Stanovanjske enote združujejo funkcionalnost in estetiko. Leseni parket v bivalnih prostorih prinaša občutek topline, medtem ko keramika v predsobah, sanitarijah, kopalnicah in utilitijih zagotavlja trajnost in enostavno čiščenje. Talno ogrevanje omogoča optimalno bivalno klimo, medtem ko keramični tlaki na ložah, balkonih in terasah nudijo prijeten prostor za sprostitev. Akustično učinkovitost zagotavljajo zvočno izolirane delilne stene, kar prispeva k mirnemu in udobnemu bivanju.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za Šmartinsko ploščad II.

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine na Šmartinski ploščadi II.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost najema kredita že pred zaključkom gradnje,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za Šmartinsko ploščad II?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica