Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
1 1p
 

Soseska Sereno | Ljubljana

Na odlični lokaciji, le streljaj od Ljubljane, v središču kraja Šmarje – Sap, se gradi nov stanovanjsko-poslovni kompleks, Soseska Sereno. V dveh sodobno zasnovanih blokih bo na voljo 24 stanovanj, v pritličju pa se bodo nahajali poslovni prostori, ki bodo nadgradili ponudbo v kraju.

Urbana izkušnja sredi narave

Stanovanjsko-poslovna bloka se bosta nahajala na odlični lokaciji v samem središču Šmarje – Sap, ki je od Ljubljane oddaljen le 10 kilometrov. Šmarje – Sap ima odlično povezavo s prestolnico ter tako nudi hiter dostop do vseh poslovnih, trgovskih in kulturnih dejavnosti, ki jih Ljubljana ponuja. V neposredni bližini blokov se nahajata vrtec in šola. Prav tako so trgovina, pošta ter avtobusna in železniška postaja na dosegu roke.

Bližnja okolica z zelenim grmičevjem, travniki in gozdovi ponuja neomejene možnosti za aktivno preživljanje prostega časa na svežem zraku. Nabor aktivnosti bo zadovoljil tudi najzahtevnejše ljubitelje rekreacije v naravi.

Sodobna in svetla stanovanja

V dveh blokih bo na voljo 24 sodobnih in svetlih stanovanj s smiselno in racionalno razporeditvijo prostorov. Stanovanja so zasnovana tako, da izkoristijo kar največ naravne svetlobe in omogočajo neposreden stik z naravo, saj se iz njih razprostira slikovit pogled na okoliško gričevje in gozdove.

Stanovanju pripada shramba v kleti in 1 ali 2 lastniški parkirni mesti ob objektih. Parkirna mesta bodo imela tudi predpripravo za polnjenje električnih avtomobilov. V kleti je stanovalcem na voljo skupna kolesarnica. Oba bloka imata tudi dvigalo.

Poslovni prostori

V pritličju obeh blokov so načrtovani poslovni prostori, v katerih so predvideni kavarna, frizerski salon, lekarna, cvetličarna, pošta oz. podobne mirne dejavnosti, ki bodo obogatile ponudbo kraja.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za Sosesko Sereno

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v Soseski Sereno.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost najema kredita že pred zaključkom gradnje,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za Sosesko Sereno?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica