Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Stanovanjski Kredit Celje Dii
 

Stanovanjski objekt DIII | Celje

Zaradi svoje edinstvene lege, čudovitih plaž in zgodovinsko bogatih mest, je postalo Petrčane eno najbolj priljubljenih turističnih središč v Dalmaciji.

 

 

 

 

 

Sodobno zasnovan stanovanjski objekt DIII se nahaja na odlični, mirni lokaciji Dečkovega naselja v bližini mestnega jedra Celja.

 

Sončna parcela, obdana z drevesi, nudi prijetno bivanje tako mladim družinam kakor tudi malo starejšim in starostnikom. Stanovanjsko naselje zaznamuje sodobna arhitektura:

 • premišljeni tlorisi in razporeditev prostorov v stanovanjih;
 • trajnostna in protipotresna gradnja;
 • sodobni vgrajeni materiali – odlična mikroklima bivanja;
 • velika steklena okna od tal do stropa z ložami;
 • nadstandardna svetla višina stropov v stanovanjih – 2,6 m.

 

Sodobne energetske rešitve omogočajo povratek stroška investicije. S svojo geografsko lego in hitrim dostopom do avtocestnega križa predstavlja objekt DII ugodno stanovanjsko rešitev za vse, ki dnevno poslovno migrirajo proti Ljubljani ali Mariboru.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za stanovanjski objekt DII

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v DII.

 • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
 • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
 • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
 • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za DII?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.
Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.
V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.
V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.
Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

 • 04 20 84 312
 • info@gbkr.si
 • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

 • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica