Predplačniška kartica
Activa MasterCard

Kjer drugi vidijo previdnost,
mi vidimo zanesljivost.

Predplačniška kartica je plačilna kartica s prednaloženim denarjem. Uporabljamo jo za varno spletno nakupovanje,
plačevanje v trgovinah in po telefonu. Ni pogojena z bančnim računom in ne z rednimi prilivi na račun.
Kartica za
vsakogar

Kartica za vsakogar

Kartica ima svoj lasten račun in ni povezana z vašim bančnim računom. Zato jo lahko pridobijo tako komitenti kot tudi nekomitenti Gorenjske banke. Pridobitev kartice prav tako ni pogojena z rednimi prilivi na bančnem računu.
Zagotavlja varnost
vašega denarja

Zagotavlja varnost vašega denarja

Poleg siceršnjih MasterCardovih varnostnih zaščit je predplačniška kartica še dodatno varna, saj nanjo naložite le toliko sredstev, kot jih potrebujete. V primeru tatvine jo lahko blokirate in stanje prenesete na nadomestno kartico. MasterCard SecureCode pa omogoča tudi varno spletno nakupovanje.
Primerna za
najstnike

Primerna za najstnike

Kartico lahko uporabljajo tudi mladi brez rednih prilivov, ki še niso dopolnili 18 let. Zato je zelo primerna na primer za izplačevanje žepnine ali za učenje, kako ravnati z denarjem.
Nadzor
nad porabo

Nadzor nad porabo

Stanje sredstev na predplačniški kartici Activa MasterCard lahko ves čas spremljate prek spletne ali mobilne banke ter s pomočjo SMS-sporočil. Stanja na kartici pa zaradi takojšne bremenitve ob plačilu ne morete prekoračiti.
Praktično polnjenje s
sredstvi

Praktično polnjenje s sredstvi

Kartico lahko napolnite na bančnem okencu, prek spletne banke Link ali mobilne banke Link m. Napolni pa jo lahko tudi druga oseba iz svojega računa.
Spletni nakupi in
plačevanje v tujini

Spletni nakupi in plačevanje v tujini

S kartico lahko  plačujete povsod, kjer sprejemajo kartici MasterCard ali Maestro. Omogoča varno spletno nakupovanje ter praktično in varno potovanje v tujino, saj si nanjo lahko sproti nalagate le toliko denarja, kolikor ga potrebujete. Gotovino lahko dvigujete na vseh bankomatih z oznako MasterCard. Kartica omogoča tudi brezstično poslovanje.
Hiter postopek
pridobitve

Hiter postopek pridobitve

Za pridobitev predplačniške kartice Activa MasterCard na našem bančnem okencu potrebujete le osebno izkaznico ali potni list ter davčno številko. Lahko jo naročite prek spletne banke Link, pa tudi s spodnjim obrazcem. Kartico prejmete v nekaj dneh od podpisa vloge.
Brez letne
članarine

Brez letne članarine

Letne članarine za predplačniško kartico Activa MasterCard ne zaračunavamo. Poravnate le enkratni strošek izdaje kartice in stroške vsakokratnega polnjenja.

Naročite svojo predplačniško kartico Activa MasterCard

Izpolnite vsa spodnja polja in poklicali vas bomo, ko vas bo v vam najbližji poslovalnici Gorenjske banke
čakala pripravljena predplačniška kartica. V kolikor boste izpolnili samo obvezna polja, vas pokličemo
in se z vami dogovorimo o nadaljnjih korakih pridobitve Activa MasterCard kartice.

S klikom na gumb POŠLJITE se strinjate in dovoljujete, da vas na vpisan e-naslov ali s klicem na vpisano telefonsko številko obvestimo, ko bo vaša predplačniška bančna kartica pripravljena.
Informacije glede uporabe mojih osebnih podatkov:
upravljavec Gorenjska banka d.d., Kranj | pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov, DPO | kateri podatki se obdelujejo | pravna podlaga za obdelavo podatkov | namen obdelave podatkov | obdobje hrambe podatkov | prostovoljnost posredovanja podatkov | posredovanje podatkov izven upravljavca | moje pravice | preklic privolitve in posledice | postopek uveljavljanja pravic | varstvo podatkov | več informacij
* Polja označena z zvezdico so obvezna.

Hvala za oddane podatke.

Prišlo je do napake pri oddaji podatkov