Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Kartica Crna Credit

Spoznajte nove poslovne kartice z odloženim plačilom Mastercard

V sklopu prenove kartičnega poslovanja smo v Gorenjski banki za vas oblikovali nove poslovne kartice z odloženim plačilom Mastercard, splošno poznane kot kreditne kartice. V začetku oktobra prejmete po pošti nove poslovne kartice z odloženim plačilom Mastercard, ki nadomestijo vaše obstoječe poslovne kartice z odloženim plačilom Activa Mastercard.   

 

Velja naslednje:

  • nova poslovna kartica z odloženim plačilom Mastercard nadomešča obstoječo poslovno kartico z odloženim plačilom Activa Mastercard.

Nova poslovna kreditna kartica

 

Kaj vam omogoča nova poslovna kartica z odloženim plačilom Mastercard?

  • širša sprejetost na spletu, bankomatih in prodajnih mestih z oznako Mastercard,
  • brezstično in brezgotovinsko plačevanje doma in po svetu,
  • enostavno in varno plačevanje na spletu, kjer vaše spletne nakupe dodatno potrjujete le s pomočjo mobilne aplikacije HID Approve,
  • nastale obveznosti poravnate enkrat mesečno na dogovorjeni datum,
  • porabo lahko kadarkoli in kjerkoli spremljate preko spletne banke Link c.

 

Kdaj prejmete novo poslovno kartico z odloženim plačilom?

Novo poslovno kartico z odloženim plačilom Mastercard prejmete po pošti v začetku oktobra. Številka nove kartice je navedena v spletni banki takoj, ko jo za vas pripravimo v našem zalednem sistemu. Kmalu po objavi nove poslovne kartice z odloženim plačilom Mastercard v Link c, jo lahko pričakujete še v vašem poštnem nabiralniku.

 

Kako aktivirate kartico?

Vaša nova poslovna kartica z odloženim plačilom Mastercard je zaradi varnosti neaktivirana. Kartico podpišite na hrbtni strani in jo aktivirajte s prvo stično transakcijo na bankomatu, ko kartico vstavite v režo bankomata, vnesete PIN kodo in opravite vpogled v stanje. S tem aktivirate tudi možnost brezstičnega plačevanja. Na bankomatu je storitev vpogled v stanje s kartico z odloženim plačilom brezplačna, medtem ko so ostale storitve obračunane skladno s trenutno veljavno tarifo.

1

Kartico podpišite na hrbtni strani.

2

Obiščite najbližji bankomat in kartico vstavite v režo bankomata.

3

Vnesite PIN kodo in opravite vpogled v stanje.

Priporočamo, da vašo novo poslovno kartico z odloženim plačilom pričnete uporabljati takoj po prejemu. Po preteku roka, zapisanega na poslanemu dopisu, bo obstoječa kartica avtomatično prenehala delovati, zato vam svetujemo, da vašo novo kartico aktivirate čim prej. Ob aktivaciji nove poslovne kartice z odloženim plačilom Mastercard vam bo vaša dosedanja kartica avtomatično zapadla, zato jo morate obvezno uničiti na način, da jo prerežete čez magnetno stezo in čip.

 

Kako poteka obračunavanje članarine pri poslovni kartici z odloženim plačilom?

Strošek članarine za novo poslovno kartico z odloženim plačilom Mastercard ostaja nespremenjen. Zaradi migracije bo strošek obračunan v dveh transakcijah: v prvi bo zaračunana celoletna članarina za poslovno kartico, medtem ko bo v drugi odštet sorazmerni znesek glede na datum, ko je bila zaračunana članarina na obstoječi kartici. Posledično bosta na izpisku razvidni dve transakciji za članarino, medtem ko se skupni strošek članarine za poslovno kartico z odloženim plačilom ne spreminja.

 

Kako se obračuna poraba v teku migracije?

Poraba v tekočem obračunskem obdobju na trenutni poslovni kartici z odloženim plačilom Activa Mastercad bo do aktivacije nove kartice avtomatično odtegnjena na izbran datum v mesecu in se ne prenaša na novo kartico. V tem obdobju prejmete izpisek tako za obstoječo kot novo poslovno kartico z odloženim plačilom.

Za vsa dodatna vprašanja in pomoč so vam na voljo strokovni in prijazni svetovalci preko e-naslova info@gbkr.si ali telefonske številke +386 4 20 84 105.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica