Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Donacija Porodnisnica Ljubljana 2021 (14)

Podpora družini z eno največjih donacij Porodnišnici Ljubljana

Skozi različne mejnike v življenju stojimo ob strani strankam, zaposlenim in lokalni skupnosti. S tradicionalnim projektom Podpora družini v okviru skupine MK Group in AIK bančne skupine podpiramo zaposlene v ključnem trenutku za vsako družino, ko se rodi nov družinski član. Letos naša prizadevanja za dobrobit in podporo mladim staršem širimo in uresničujemo z eno največjih donacij Porodnišnici Ljubljana, kjer se rodi skoraj tretjina vseh novorojencev v Sloveniji.

Donatorska sredstva v višini 120.000 evrov bodo namenjena prenovi poporodnih sob, ki bodo po novem dosegale najvišje standarde zdravstvene nege. Porodnišnica Ljubljana se bo s tem uvrstila med najbolj napredne in urejene porodnišnice v tem delu Evrope, ki porodnicam in njihovim družinam nudi nadstandardno prostorsko izkušnjo bivanja v porodnišnici. Porodnicam se bodo v novo urejenih poporodnih sobah lahko pridružili tudi njihovi partnerji in otroci.

»Verjamemo, da bo večje udobje v Porodnišnici Ljubljana razveselilo mnoge starše, kar je tudi osnovno poslanstvo družbeno odgovorne kampanje Podpora družini. Gorenjska banka spremlja posameznike skozi vsa življenjska obdobja, kar predstavlja pomemben del poslanstva banke kot tudi današnje donacije,« pravi Mario Henjak, predsednik uprave Gorenjske banke.

Regionalni projekt Podpora družini sočasno poteka v petih državah, kjer posluje MK Group in bančna skupina AIK, katere del je tudi Gorenjska banka. Vrednost regionalne kampanje znaša več kot 700.000 evrov in dviguje raven kakovosti zdravstvenega varstva in nege nosečnic, mater in novorojencev v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini in Črni Gori. Na ta način podpiramo lokalne skupnosti, v katerih delujemo po vsej regiji, predvsem pa izboljšujemo pogoje, v katerih se ustvarja novo življenje.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica