Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Trajnostni sprehodi 2024

Prijavite se na sprehode z Ekologi brez meja

Spodbujanje trajnostnega načina življenja je ključno za ohranjanje okolja in ustvarjanje boljše prihodnosti. V sodelovanju z Ekologi brez meja bomo tudi letos organizirali brezplačne trajnostne sprehode po Kranju in Ljubljani. Šole, fakultete in društva – prijavite se!

Preberi več

GB Financno Opismenjevanje Karmen Kurmansek

Finančna pismenost: Krediti

Kakšna je razlika med potrošniškim in stanovanjskim kreditom? Kateri kredit je pravi za uresničitev mojih ciljev? Kaj je kreditna sposobnost? V Gorenjski banki dnevno svetujemo svojim strankam, ki želijo s kreditom uresničiti male in velike življenjske ambicije.

Preberi več

Gb Green Star Certificate 1024x682 (1)

Gorenjska banka prejemnik CER – Green Star certifikata

Gorenjska banka je na Konferenci trajnostnega menedžmenta, ki je potekala 5. decembra 2023, prejela certifikat Green Star, ki potrjuje, da sodimo med podjetja, ki pogumno, odločno in konkretno stopamo na pot zelene preobrazbe. Certifikat podeljuje CER – Partnerstvo za trajnostno gospodarstvo, in sicer tistim podjetjem, ki uspešno uvajamo trajnostna – ESG načela in načela podnebnega …

Preberi več


Prvi Dan Sole Financini Nasveti Za Starse

Nazaj v šolo – finančni nasveti za starše

Začetek novega šolskega leta tako v očeh otrok kot njihovih staršev velja za pomembno prelomnico, ki pa je obenem tudi velik vir stresa. Ker večina družin poletne počitnice preživi v precej bolj sproščenem vzdušju kakor preostanek leta, je treba družinsko življenje najkasneje na prvi šolski dan v skladu z aktualnimi šolskimi, obšolskimi in delovnimi obveznostmi …

Preberi večPerson Taking Care Office Cleaning

Okolju prijaznejša spomladanska osvežitev doma

Pomlad! Saj veste, tisti čas v letu, ko se poleg udeležbe na lokalnih čistilnih akcijah običajno lotimo tudi temeljitejšega čiščenja stanovanja. V Gorenjski banki kot družbeno odgovornem podjetju želimo svoje stranke usmeriti k načelom trajnosti. Zato smo za vas pripravili nekaj nasvetov, s pomočjo katerih boste lahko pri spomladanskem čiščenju bolj prijazni do okolja.

Preberi več

Novice

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica