Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Certifikat Druzbeno Odgovoren Delodajalec Gorenjska Banka (4)

Prva banka v Sloveniji s certifikatom Družbeno odgovoren delodajalec

Kot prva banka v Sloveniji, je Gorenjska banka prejela certifikat Družbeno odgovoren delodajalec, ki ga podeljuje Ekvilib Inštitut. Certifikat Družbeno odgovoren delodajalec se podeljuje slovenskim podjetjem, ki dosegajo le najvišje standarde na področju izboljšanja družbeno odgovornega upravljanja v odnosu do svojih zaposlenih.  Tistim, ki si prizadevajo za nenehno izboljševanje delovnih pogojev s fleksibilnimi oblikami organiziranosti dela in s tem vzpostavljajo privlačno, življenjsko, prijazno, pravično in inspirativno okolje za delo.

Za podjetja, ki dosegajo le najvišje standarde

Gorenjska banka je ena izmed njih, saj že leta izvajamo družbeno odgovorne in trajnostno naravnane ukrepe, ki smo jih skozi proces pridobivanja certifikata prevetrili, bistveno nadgradili in postavili sistem za strateško upravljanje tega področja. V proces pridobivanja certifikata so bili vključeni vsi zaposleni – od tistih na začetku svoje karierne poti, do tistih z bogatimi izkušnjami, pa vse do uprave. Zaposleni so imeli priložnost sodelovati v procesu deljenja znanj, izkušenj in idej za družbeno odgovorno delovanje banke.

Certifikat Druzbeno Odgovoren Delodajalec Gorenjska Banka (2)

Certifikat Druzbeno Odgovoren Delodajalec Gorenjska Banka (6)

Zaposleni so največji potencial vsakega podjetja

Danes je vedno pogosteje v ospredju spoznanje, da konkurenčna prednost podjetij ne izhaja le iz produktov, storitev in izpopolnjenih tehnoloških procesov. K diferenciaciji, napredku in uspehu podjetja bistveno prispevajo zaposleni. Motivirani zaposleni. Ker z motivacijo pride visoka produktivnost, inovativnost in posledično dobri poslovni rezultati, ki so ključni za razvoj potenciala podjetja.

Zato odgovoren delodajalec ustvarja delovne pogoje, klimo in priložnosti, da lahko zaposleni gradijo na svojem potencialu in prispevajo k uresničevanju osebnih ter hkrati poslovnih ciljev. In z družbeno odgovornim delovanjem Gorenjska banka izpolnjuje pričakovanja strank in zaposlenih, le-te dodatno motiviramo in spodbujamo k njihovemu razvoju ter inovativnemu razmišljanju za dobrobit banke, lokalnega okolja in širše skupnosti.

Marko Filipčič, član uprave Gorenjske banke je ob tem dejal:

»Kot prva banka v Sloveniji odgovorno prevzemamo certifikat, ki potrjuje naša dosedanja prizadevanja in postavlja temelj za strateško in sistemsko vodenje družbeno odgovornega delovanja banke. V Gorenjski banki poskušamo nenehno premikati mejnike, gonilo našega razvoja in napredka pa so naši zaposleni. In ponosni smo, da so prav oni pomagali začrtati nadaljnjo pot banke kot Družbeno odgovornega delodajalca.«

Preberite več o družbeni odgovornosti banke

Druzbeno Odgovoren Delodajalec Logo Rgb 52 05

2 Logotip Ess (1)

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica