Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Ewol Senior 55+
 

EWOL Senior 55+ | Koper

Na obrobju centra Kopra, ob Ferrarski cesti, nastaja nova soseska EWOL Senior 55+, posebej zasnovana za aktivno življenje oseb starejših od 55 let. V neposredni bližini se nahajajo trgovine, tržnica, banke, pošta, športni park in plaža, kar bo stanovalcem omogočalo, da se lahko enostavno peš ali s kolesom odpravijo po opravkih ali pa uživajo v sprostitvi in rekreaciji ob obali.

Prilagojeno bivalno okolje

Objekt EWOL Senior 55+ bo obsegal šest etaž in skupno 57 stanovanj, ki bodo nudila udobno in varno bivalno okolje. Stanovanja, velika od 47 m2 do 122 m2, bodo opremljena z balkoni in dostopom prek notranjih stopnic ali dvigal, kar bo omogočalo enostavno in udobno gibanje. Parkiranje bo urejeno na zunanji površini in v garaži, prav tako pa bodo na voljo kletne shrambe.

24-urno varovanje ter tehnološka infrastruktura za klice v sili bosta zagotavljala visok nivo varnosti in počutja stanovalcev. Stanovanja bodo delno prilagojena tudi za osebe s posebnimi potrebami ali invalide, z možnostjo nadgraditve, kar bo omogočalo brezskrbno in udobno bivanje vsem prebivalcem. Po vnaprejšnjem dogovoru bosta možna spremstvo v primeru nakupov ali izletov ter izposoja prevoznega sredstva.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za EWOL Senior 55+ | Koper

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v EWOL Senior 55+ | Koper.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

  • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
  • možnost najema kredita že pred zaključkom gradnje,
  • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
  • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
  • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za EWOL Senior 55+?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica