Link Link Novi Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
App Oglas 1024x6822

Nove digitalne bančne poti

Spoznajte novo mobilno banko Link m in spletno banko Link, ki vam v prenovljeni podobi nudita izboljšane funkcionalnosti in vam omogočata varno in enostavno opravljanje bančnih storitev na daljavo.

Nova podoba in izboljšane funkcionalnosti.

Enostavna namestitev.

Bančne storitve kjerkoli in kadarkoli, 24 ur na dan.

Nova mobilna banka Link m in spletna banka Link

Nova Mobilna Banka Link M In Spletna Banka Link

V Gorenjski banki sledimo potrebam strank in nenehno izboljšujemo svoje storitve. Za vas smo prenovili mobilno banko Link m in spletno banko Link, ki vam v poenoteni novi podobi z izboljšanimi funkcionalnostmi in uporabniško izkušnjo na vseh napravah še naprej omogočata opravljanje bančnih storitev na daljavo.

V novi mobilni banki Link m in spletni banki Link lahko opravljate spodaj naštete storitve, ki jih bomo v prihodnje še nadgrajevali in dopolnjevali:

 • spremljanje stanja in prometa na bančnih računih in karticah,
 • izvajanje plačilnih nalogov s skeniranjem QR kode ali nalaganjem QR kode iz galerije,
 • takojšen prikaz avtorizacij pri plačilnih karticah in možnost začasne blokade/deblokade kartice,
 • odzivna komunikacija z banko tudi s pomočjo priponk,
 • pregled lokacij bančnih poslovalnic in bankomatov tudi z uporabo zemljevida,
 • delovanje 24/7 tudi ob nadgradnjah zalednih sistemov.

Kako aktivirate novo mobilno banko Link m?

Mockup Novi Link In Link M

Prehod obstoječih uporabnikov poteka postopoma. Ko bodo dostopi za namestitev novega Link in Link m pripravljeni vas bomo o tem obvestili ter vam posredovali uporabniško in aktivacijo kodo za vstop v novi Link m po spodnjih korakih.

 1. Pojavi se okno za vnos aktivacijskih podatkov, kjer na označeni mesti vpišete prejeti uporabniško in aktivacijsko kodo.
 2. Ob aktivaciji nove mobilne banke Link m določite svojo 6-mestno številko PIN, s katero vstopate v aplikacijo pri vsaki prijavi.
 3. Postopek aktivacije nove mobilne banke Link m začnete tako, da nameščeno aplikacijo odprete in kliknete na gumb “PRIJAVA”.

Če si želite predčasne namestitve, obiščite najbližjo poslovalnico, kjer vam bomo aktivacijo novega Link in Link m z veseljem uredili naši strokovni in prijazni svetovalci.

Mobilna banka Link m je na voljo na pametnih mobilnih telefonih z operacijskim sistemom iOS (verzija 14.0 ali višja) in Android (verzija 8.0 ali višja).

Google Play Badge

Download On The App Store Badge Si Rgb Blk 100317

Kako dostopate do nove spletne banke Link?

Aktivacija Link

 1. Spletno banko Link odprete s klikom na povezavo na spletni strani banke.
 2. Za vpis v spletno banko vsakokrat vnesete OTP kodo in uporabniško kodo, do katerih dostopate prek zavihka OTP KODA/POTRDITEV NAKUPA v novi mobilni banki Link m.

Pričnite z uporabo novih digitalnih kanalov in preizkusite NOVE FUNKCIONALNOSTI:

Nalaganje QR kode iz galerije v Link m

Plačilo nalogov v novi mobilni banki Link m še nikoli ni bilo tako enostavno. QR kodo lahko skenirate ali pa jo enostavno naložite iz galerije vašega telefona. Plačilni nalog bo avtomatsko kreiran, vi pa boste prihranili dragocen čas za vpisovanje vseh potrebnih podatkov iz naloga.

Blokada in deblokada kartice

V primeru suma zlorabe vaše kartice lahko to enostavno in hitro blokirate kar v vaši novi mobilni banki Link m ali spletni banki Link. Tako lahko takoj ukrepate in poskrbite za varnost vaših financ.

Dvosmerna komunikacija z banko

Nova mobilna in spletna banka vam omogočata dvosmerno komunikacijo z banko v obliki sporočil, anket, odslej pa lahko sporočilom dodate tudi priponke. Komunikacija z banko je tako sedaj še bolj učinkovita in hitra.

Enostavno plačevanje

V novem Link in Link m plačujte hitreje. Vnesite samo IBAN številko prejemnika in izberite »Preveri IBAN« in podatki o prejemniku bodo avtomatsko kreirani.

Digitalni dnevi v Gorenjski banki

Digitalni dnevi v Gorenjski banki

Potrebujete pomoč pri aktivaciji in uporabi nove mobilne banke Link m? Pridružite se nam na digitalnih dnevih v izbranih poslovalnicah Gorenjske banke ali preglejte pogosta vprašanja in odgovore.

V primeru dodatnih vprašanj in za pomoč pri namestitvi se lahko vedno obrnite tudi na naše prijazne bančne svetovalce na elektronski naslov info@gbkr.si ali telefonsko številko 04 20 84 312.

Več o digitalnih dnevih

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

 • 04 20 84 312
 • info@gbkr.si
 • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

 • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica