Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Spozorstva Gorenjska Banka

Podpora športu

V Gorenjski banki se zavedamo pomembnosti športnega udejstvovanja, zato v letošnjem letu nadaljujemo dolgoletno tradicijo podpiranja lokalnih športnih dogodkov, klubov in društev, ki s svojo predanostjo spodbujajo gibanje in aktivnemu življenje ter razvoj tako športa na lokalni in nacionalni ravni.

Mladinci Kk Cedevita Olimpija

Mladinska selekcija KK Cedevita Olimpija

Kot sponzor mladinske sekcije Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija Ljubljana ponosno podpiramo družbeno odgovoren projekt »One Team«. V sodelovanju z evropskimi košarkarskimi klubi je Evroliga razvila celosten program družbene odgovornosti, kjer lokalni klubi preko košarke, športnih načel in etike pomagajo marginaliziranim družbenim skupinam. V sezoni 2021/22 Cedevita Olimpija sodeluje z Mladinskim domom Malči Beličeve, kjer varovanci skozi igro in gibanje obravnavajo pomembne socialno-pedagoške vsebine ter razvijajo gibalne sposobnosti.

L’Etape Slovenia by Tour de France 

L’Etape Slovenia je družabni kolesarski dogodek s tekmovalnih predznakom za amaterske kolesarje. Na razgibani trasi po Gorenjski se bodo 3. in 4. septembra na 70 ali 145 km preizkušnji pomerili ljubiteljski kolesarji iz vse Slovenije. Gostitelj prve izvedbe L’Etape Slovenija pod okriljem Tour de France je Mestna občina Kranj skupaj z Zavodom za turizem in kulturo Kranj. Gorenjska banka se dogodku pridružuje kot veliki pokrovitelj.

L Etape Slovenia By Tour De France

Hdd Jesenice Gorenjska Banka

HDD Sij Acroni Jesenice

Ponosni smo, da podpiramo hokejsko društvo Sij Acroni Jesenice, ki je v svoji dolgoletni tradicij nanizal lovorike največjih evropskih tekmovanj. V lanski sezoni so se tako uvrstili v najvišjo ligo ICEHL. Ponosni smo, da z našim sodelovanjem železarje podpiramo in navijamo v novi sezoni.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica