Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Spozorstva Gorenjska Banka

Podpora športu

V Gorenjski banki se zavedamo pomembnosti športnega udejstvovanja, zato v letošnjem letu nadaljujemo dolgoletno tradicijo podpiranja lokalnih športnih dogodkov, klubov in društev, ki s svojo predanostjo spodbujajo gibanje in aktivnemu življenje ter razvoj tako športa na lokalni in nacionalni ravni.

Olimpija 10000 Zog

NK Olimpija

V letošnjem letu ponosno podpiramo nogometni klub Olimpija, ki je v pretekli sezoni 2022/2023 osvojil naslov državnega prvaka. V sodelovanju z NK Olimpija smo pripravili tudi družbeno odgovoren projekt »Žoge vsem zmajčkom«, v okviru katerega bomo med slovenske otroke razdelili 10.000 nogometnih žog. S projektom želimo otroke spodbuditi k igri z žogo, jim predstaviti načela poštene igre in predati sporočilo spoštovanja. S projektom v okviru sponzorstva tako še naprej izpolnjujemo našo zavezo do ustvarjanja boljše prihodnosti in vključujočega okolja za vse.

L’Etape Slovenia by Tour de France

Gorenjska banka se dogodku L’Etape Slovenia by Tour de France že tretje leto zapored pridružuje kot strateški sponzor. L’Etape Slovenia je družabni kolesarski dogodek s tekmovalnim predznakom za amaterske kolesarje, ki bo potekal 7. in 8. septembra v Kranju. Sobotni dan bo namenjen družinskemu kolesarjenju, v nedeljo pa se bodo ljubiteljski kolesarji na razgibani trasi po Gorenjski pomerili na 70 ali 138 km dolgi kolesarski preizkušnji, po zgledu legendarne kolesarske dirke Tour de France.

L Etape Slovenia By Tour De France

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica