Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Posodobitev aplikacije Link m na Android telefonih

Za zagotavljanje največje ravni varnosti je 24. 1. 2022 potekala nadgradnja mobilne banke Link m za uporabnike Android naprav. Posodobitev mobilne banke na vašem mobilnem telefonu izvedete:

 

1. Preko trgovine Google Play. V njej poiščite novo aplikacijo Link m, jo kliknite in izberite gumb »Posodobi«. Po uspešni namestitvi posodobitve bo mobilna banka delovala nemoteno, ponovna aktivacija Link m ni potrebna.

 

2. Če aplikacije v Google trgovini ne najdete, jo namestite s pomočjo povezave tukaj. Povezavo odprite in zaženite prenos paketa. Potrdite, da aplikacija prihaja iz zaupljivega vira in s tem omogočite namestitev. V primeru, da imate na telefonu še vedno aktivirano preteklo verzijo Link m aplikacije, zgornja povezava služi zgolj za nadgradnjo. Po uspešni posodobitvi mobilne banke vam bo aplikacija delovala nemoteno.

 

3. V kolikor ste aplikacijo izbrisali s telefona, vas prosimo, da jo ponovno naložite preko trgovine Google Play ali preko povezave tukaj ter nas pokličete na telefonsko številko 04 20 84 312. Pri klicu izberite številko 1 za naročilo produktov, da vam bomo na podlagi predhodne identifikacije lahko posredovali nova aktivacijska gesla.

 

Za morebitne nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo. Za pomoč in dodatne informacije se lahko obrnete na naše bančne strokovnjake na telefonski številki 04 20 84 312 ali na elektronskem naslovu info@gbkr.si.

 

Vaša Gorenjska banka

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica