Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Posodobitev aplikacije Link m na Android napravah

Za zagotavljanje največje ravni varnosti smo nadgradili mobilno banko Link m za uporabnike Android naprav. Za nadaljnjo nemoteno uporabo mobilne banke vas prosimo, da posodobite aplikacijo Link m, in sicer:

  1. Prek trgovine z aplikacijami Google Play. V njej poiščite novo aplikacijo Link m, jo kliknite in izberite gumb »Posodobi«. Če aplikacije v Google trgovini ne najdete, jo namestite s pomočjo povezave tukaj. Po uspešni namestitvi posodobitve bo mobilna banka delovala nemoteno, ponovna aktivacija Link m ni potrebna.
  2. Če ste aplikacijo v vmesnem času izbrisali z naprave, vas prosimo, da jo ponovno naložite prek trgovine z aplikacijami Google Play ali preko povezave tukaj ter nas pokličete na telefonsko številko 04 20 84 312, da vam bomo na podlagi predhodne identifikacije lahko posredovali nova aktivacijska gesla.

Za morebitne nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo. Naši bančni strokovnjaki na telefonski številki 04 20 84 312 ali na elektronskem naslovu info@gbkr.si so vam z veseljem na voljo za dodatne informacije ali tehnično pomoč.

Vaša Gorenjska banka

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica