Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet

Dne 17. junija spreminjamo pogoje poslovanja za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava

V Gorenjski banki v želji, da bi vam omogočili udobnejši, hitrejši in varnejši način poslovanja, prenavljamo področje kartičnega poslovanja in proces sprejemanja plačilnih kartic preko POS terminalov.

Predvidoma v prvi polovici meseca junija bomo poslovnim komitentom pričeli izdajati nove debetne kartice Mastercard, sledila ji bo izdaja novih kartic Mastercard z odloženim plačilom, v sklop prenove poslovanja pa sodi tudi postopna menjava POS terminalov. Spremembe v procesu s seboj prinašajo tudi spremembe tarife, saj nekaterih storitev po novem ne bomo več ponujali več, saj vam bodo namesto njih na voljo nove bolj moderne in varne storitve, največji del sprememb, ki stopijo v veljavo na nad 17. 06. 2021 pa predstavlja posledično preimenovanje tarifnih postavk.

Iz nabora naših storitev (in posledično iz tarife nadomestil) tako umikamo izdajo generatorja enkratnih gesel za izvedbo avtorizacije transakcij in uporabo mobilne aplikacije GB  token. Obe slednji storitvi nadomešča storitev HID approve, katere uporaba pa bo za komitente brezplačna.

S prenovo procesa izdaje poslovnih kartic z odloženim plačilom iz sedanjega posamičnega odobravanja kartic prehajamo na odobravanje kartičnega limita za posameznega komitenta, ki ga razdeli med željeno število kartic oziroma uporabnikov. Banka odobritve kartičnega limita komitentom ne bo zaračunavala, bo pa bodisi za spremembo kartičnega limita (bodisi skupnega ali za posamezno kartico) banka obračunala nadomestilo v višini 8,00 EUR. Višine preostalih tarifnih postavk ostajajo nespremenjene.

Novo Tarifo nadomestil za plačilne storitve za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava lahko najdete na tej povezavi.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica