Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Petram Resorts
 

Petram Resort | Savudrija

Na najbolj severni točki hrvaške obale s pogledom na Piranski zaliv se nahaja Petram Resort & Residences z vrhunskimi nepremičninami za bivanje.

Na voljo je 252 prvovrstnih nepremičnin za bivanje ali oddih, od apartmajev in stanovanj pa vse do luksuznih vil s svojimi lastnimi strešnimi infinity bazeni. V glavni zgradbi resorta je v 4 etažah na voljo 179 počitniških apartmajev v razponu velikosti od 31,7 do 132,8 m2. Izbirate lahko med garsonjerami, dvosobnimi stanovanji, trisobnimi stanovanji in štirisobnimi stanovanji. Vse enote odlikujejo moderni in odprti tlorisi ter čudoviti razgledi, na strehi stavbe pa se bo nahajal največji strešni infinity bazen v Evropi in drugi največji na svetu.

V resortu je skupaj na voljo 55 vil, ki se delijo v 4 skupine:

 • Prva skupina vil ima 2+1 spalnici, pokrito teraso in pokrito parkirišče.
 • Druga skupina zajema vile, ki imajo 3 spalnice, pokrito teraso in garažo.
 • Tretji tip vil ima 3+1 spalnice in garažo.
 • Najbolj luksuzne vile spadajo v četrto skupino. Te imajo 4+1 spalnic, pokrito teraso, garažo in infinity bazen na strehi.

Ekskluzivni stanovanjski kredit za Petram Resort & Residences

Z našo pomočjo uresničite svoje sanje in izberite ekskluzivni stanovanjski kredit, namenjen samo potencialnim kupcem nepremičnine v Petram Resort & Residences.

Ekskluzivni kredit vam prinaša naslednje prednosti:

 • ugodnejši kreditni pogoji kot v standardni ponudbi,
 • možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa,
 • svetovalna podpora banke pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije,
 • podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni za vpis v zemljiško knjigo.

Kreditna dokumentacija

Pred samo odobritvijo kredita banka kreditno sposobnost in korektnost poslovanja komitenta preveri v sistemu SISBON.

Vas zanima informativni izračun za Petram Resort & Residences?

 

 
 
 
 

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Efektivna obrestna mera:

Celotno plačilo:

Izračun je informativne narave in upošteva pogoje veljavne na dan izračuna ob predvidenem črpanju kredita v celoti na zadnji dan v mesecu. V izračunu so upoštevane obrestne mere, ki veljajo za komitenta banke, ki je imetnik super ali top paketa ter pred sklenitvijo kreditne pogodbe sklene tudi življenjsko ali rizično življenjsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav. Stroški odobritve kredita se zaračunajo po vsakokrat veljavni Tarifi nadomestil za storitve Gorenjske banke. Minimalna anuiteta znaša 40 €.

Efektivna obrestna mera (EOM) je izračunana v skladu z Zakonom o potrošniških kreditih, je informativna in izračunana ob predpostavki nespremenjene obrestne mere skozi celotno odplačilno dobo. V izračunu EOM in v skupnem znesku za plačilo niso upoštevani morebitni stroški, ki bi nastali zaradi neizpolnjevanja pogodbene obveznosti kreditojemalca. Prav tako niso vključeni morebitni stroški, ki pred sklenitvijo posla še niso znani; to so cenitev nepremičnine, dejanski stroški hipoteke, stroški zavarovanja zastavljenega premoženja pri zavarovalnici.

V primeru izračuna kredita s spremenljivo obrestno mero, je obrestna mera sestavljena iz fiksnega pribitka in referenčne obrestne mere; to je 6 mesečnega euribora, ki velja 1. dan v tekočem mesecu in se uporablja za pogodbe sklenjene v tekočem mesecu. V primeru, da je vrednost referenčne obrestne mere negativna, se upošteva vrednost 0,00%. Sprememba referenčne obrestne mere vpliva na spremembo skupne obrestne mere in posledično na višino mesečne obveznosti. V primeru predčasnega poplačila kredita z referenčno obrestno mero banka stroškov ne zaračuna.

V primeru, da je kredit odobren s fiksno obrestno mero, se obrestna mera tekom odplačevanja kredita ne spreminja. V primeru predčasnega odplačila kredita z nespremenljivo – fiksno obrestno mero banka lahko zaračuna stroške skladno z zakonodajo.

Dodatno opozorilo: kredit odobrimo državljanom  EU, ki prejemajo redne mesečne dohodke v eurih in imajo stalno bivališče v EU, kjer je plačilno sredstvo euro. Kreditov v tuji valuti banka ne odobrava.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

 • 04 20 84 312
 • info@gbkr.si
 • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

 • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica