Link Izračun kreditaIzračun depozita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Prenovljena poslovalnica Cerklje

Odpiramo vrata prenovljene poslovalnice v Cerkljah

Leta 1989 je Gorenjska banka s prenovo Hribarjeve hiše v Cerkljah v poslovne in reprezentančne namene rešila pred pozabo in uničenjem del pomembne kulturno-zgodovinske preteklosti. V 2021 banka predaja Hribarjevo vilo občini Cerklje, ki bo lahko gradila na kulturnem, zgodovinskem in turističnem potencialu počitniške vile nekdanjega ljubljanskega župana Ivana Hribarja. Medtem Gorenjska banka ostaja blizu strankam v Cerkljah in bližnji okolici ter seli poslovalnico na Trg Davorina Jenka 13.

S 27. septembrom odpiramo vrata moderno opremljene poslovalnice, kjer želimo v ospredje postaviti osebne odnose s strankami in sodobne avtomatske naprave za gotovinsko in negotovinsko poslovanje. Stranke lahko enostavnejše bančne storitve uredijo v skupnem prostoru ali se dogovorijo za osebni sestanek z bančnimi strokovnjaki v zasebnih pisarnah, da jim pripravimo ponudbo, prilagojeno njihovim individualnim zmožnostim in željam.

Na novi lokaciji bo v prihodnjih tednih postavljen nov, najsodobnejši bankomat Gorenjske banke, ki bo nudil dvig gotovine, vpogled v stanje, deblokacijo in spremembo PIN kode, plačevanje položnic ter avtomatski polog gotovine tako za fizične kot tudi za prave osebe.

V skrbi za vaše zdravje in zdravje zaposlenih predlagamo, da sledite našim priporočilom ob obisku poslovalnice. Za sestanek z bančnim svetovalcem se lahko dogovorite tudi preko spletnega obrazca ali s klicem v poslovalnico na številko 04 208 45 10.

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica