Link Izračun kredita Hitri kontakt Lokacije Klepet
Pomoc Druzini Gorenjska Banka

Pomoč družini in socialno šibkejšim

Ker rast in napredek vsakega med nami temeljita na družini, se v Gorenjski banki skozi sodelovanje pri projektih, ki izboljšujejo kakovost bivanja, trudimo olepšati vsakdan otrok, mladih družin ter socialno šibkejših skupin.

Donacija Porodnisnica Ljubljana 2021 (14)

Podpora družini (Porodnišnica Ljubljana)

Svoje komitente in pripadnike celotne družbe spremljamo v vseh življenjskih obdobjih. Pomemben del uresničevanja poslanstva banke zato predstavlja donacija Porodnišnici Ljubljana v okviru projekta Podpora družini v vrednosti 120.000 EUR, s pomočjo katere se je izvedla obnova poporodnih sob, ki porodnicam nudijo nov standard zdravstvene nege, njihovim družinam pa nadstandardno izkušnjo bivanja v porodnišnici.

Porodnišnica Ljubljana se je s tem uvrstila med najnaprednejše in najbolj urejene porodnišnice v tem delu Evrope, saj skrb za zdravje porodnic neposredno po porodu postavlja na najvišje mesto, s tem pa prispeva tudi k boljšemu razvoju novorojenčkov.

V Kranju dobro v srcu mislimo (Društvo prijateljev mladine Kranj)

Projekt V Kranju dobro v srcu mislimo je nastal na pobudo župana Mestne občine Kranj, pridružila pa sta se mu še Zavod za turizem in kulturo Kranj ter Društvo prijateljev mladine Kranj, ki sta nazadnje prevzela celotno organizacijo. Poleg teh sodelujejo kranjske osnovne šole, Center za socialno delo Kranj in Društvo upokojencev Kranj, prav tako gospodarstveniki, podjetja ter posamezniki, živeči in delujoči v Kranju. Vsi našteti se vsakega decembra združijo, da bi zbrali pomoč za ogrožene občanke in občane.

Hvalevredni akciji se pridružujemo tudi v Gorenjski banki in prispevamo del finančnih sredstev ter na ta način pomagamo polepšati praznike številnim kranjskim družinam oziroma v njihov dom vnašamo vzdušje, ki ga pomnijo vse leto.

Predaja čeka Društvu Prijateljev Mladine Kr Anj

One Team Alen Hodzic Kk Cedevita

One Team (Košarkarski klub Cedevita Olimpija)

Evroliga je v sodelovanju z evropskimi košarkarskimi klubi razvila celosten program družbene odgovornosti, ki temelji na pomoči marginaliziranim skupinam znotraj lokalne skupnosti. Za tem stojijo klubi, ki s pomočjo košarke in športnih načel ter etike spodbujajo gibanje in igro. V sezoni 2021/22 tako Košarkarski klub Cedevita Olimpija sodeluje z Mladinskim domom Malči Beličeve, v okviru katere varovanci spoznavajo pomembne socialno-pedagoške vsebine in razvijajo svoje gibalne spretnosti.

Kot sponzor mladinske sekcije Košarkarskega kluba Cedevita Olimpija podpiramo projekt One Team in na ta način v življenja varovancev Mladinskega doma Malči Beličeva vnašamo kakovostne prostočasne ter vzgojno-izobraževalne programe.

Delamo dobro

Svoje družbeno odgovorno poslanstvo v Gorenjski banki uresničujemo skozi lastno kampanjo Delamo dobro, v okviru katere izbranim društvom darujemo na korporativni ravni, medtem ko jim na individualni namenimo čas za različne aktivnosti. S tem med zaposlenimi povečujemo pripadnost banki in spodbujamo medsebojno povezovanje, sočasno pa utrjujemo ter uresničujemo vrednote banke, ki se med drugim kažejo skozi povečanje kakovosti bivanja.

V okviru kampanje najprej predlagamo seznam društev in organizacij, katerih delovanje je povezano s temeljnim področjem družbeno odgovornega delovanja banke, nakar zaposleni izglasujejo osem njih, med katerimi izberemo dva ter donacijo namenimo njima.

Delamo Dobro

Zakaj Gorenjska banka?

Vaš zanesljiv partner.

Z vami kadarkoli nas potrebujete.

Znamo vam prisluhniti.

Ponudbo prilagajamo vašim potrebam.

Mar nam je za vaše uspehe.

Rešitve iščemo skupaj z vami. Za vas.

Gorenjska banka

Tu smo za vas

Kontaktirajte nas

od pon. - pet.: 8.00 - 19.00

  • 04 20 84 312
  • info@gbkr.si
  • Kontaktni obrazec

Rezervirajte termin

za klic ali sestanek

  • Dogovorite se za sestanek

Obiščite nas

vam najbližja poslovalnica